lili2010

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 28.04.2010

RETETE23
PRIETENI3
Retete / Mancaruri cu carne

Turta cu carne si ciuperci

In Pui la 3 Apr 2011

  Taiati pieptul de pui in bucati mici.Curatati ciupercile si tocati-le felii.Curatati si tocati julien ceapa,usturoiul marunt. Incalziti jumatate din cantitatea de unt impreuna cu uleiul intr-o tigaie/wok si caliti ceapa,usturoiul si ciupercile timp de 10 minute.Adaugati si restul de...

Osso Bucco

In Vita la 5 Mar 2011

Bucatile de carne se spala,se usuca,se dau prin faina si se pun in tigaie cu ulei sa se rumeneasca. Se toaca ceapa julien,morcovii rondele,cateii de usturoi grosier Intr-o cratita,se pun la calit cepele pentru cateva minute,se adauga apoi rondelele de morcovi si usturoiul tocat.Lasam...

Cotlet cu pesto si branza albastra

In Porc la 22 Feb 2011

Am taiat in doua inimile de anghinare si le-am rumenit la foc iute in putin ulei de masline. Le-am scos din tigaie si le-am pus pe hartie absorbanta la scurs. Cotletele de porc le-am asezat intr-un vas uns cu ulei. Le-am uns cu sosul pesto,am asezonat cu sare si piper si am adaugat...

Ficatei de pui cu mere

In Ficat la 22 Feb 2011

Se curata de pielite ficateii de pui,se spala si se lasa la scurs. Se curata,se spala si se toaca prazul. Se curata merele de coaja si se taie felii,se trec sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Se pun ficateii in tigaie cu ulei,sa se prajeasca putin dupa care se scot. In aceeasi...

Iepure pe pat de legume

In Mancaruri cu carne la 24 Sep 2010

Se curata legumele (morcovii,cartofii,esalotele),se spala ciupercile si rosiile si se taie in lamele. Se taie morcovii rondele si esalotele lamele,cartofii se taie in jumatati sau sferturi(depinde de marimea lor) Kaizerul se taie marunt. Pregatim pentru fiecare portie cate o folie...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 20.11.2011

Macarons cu lamâie si mac

publicat la 17.09.2011

"INDIENELE" mele cu frisca

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Tu te gândesti cu nostalgie la perioada anilor ’90, deoarece atunci a fost ultima data când ai umblat dezbracat în public.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]