Taiati pieptul de pui in bucati mici.Curatati ciupercile si tocati-le felii.Curatati si tocati julien ceapa,usturoiul marunt.
Incalziti jumatate din cantitatea de unt impreuna cu uleiul intr-o tigaie/wok si caliti ceapa,usturoiul si ciupercile timp de 10 minute.Adaugati si restul de...
Bucatile de carne se spala,se usuca,se dau prin faina si se pun in tigaie cu ulei sa se rumeneasca.
Se toaca ceapa julien,morcovii rondele,cateii de usturoi grosier
Intr-o cratita,se pun la calit cepele pentru cateva minute,se adauga apoi rondelele de morcovi si usturoiul tocat.Lasam...
Am taiat in doua inimile de anghinare si le-am rumenit la foc iute in putin ulei de masline.
Le-am scos din tigaie si le-am pus pe hartie absorbanta la scurs.
Cotletele de porc le-am asezat intr-un vas uns cu ulei.
Le-am uns cu sosul pesto,am asezonat cu sare si piper si am adaugat...
Se curata de pielite ficateii de pui,se spala si se lasa la scurs.
Se curata,se spala si se toaca prazul.
Se curata merele de coaja si se taie felii,se trec sub jet de apa rece si se lasa la scurs.
Se pun ficateii in tigaie cu ulei,sa se prajeasca putin dupa care se scot.
In aceeasi...
Se curata legumele (morcovii,cartofii,esalotele),se spala ciupercile si rosiile si se taie in lamele.
Se taie morcovii rondele si esalotele lamele,cartofii se taie in jumatati sau sferturi(depinde de marimea lor)
Kaizerul se taie marunt.
Pregatim pentru fiecare portie cate o folie...
Turta cu carne si ciuperci
Taiati pieptul de pui in bucati mici.Curatati ciupercile si tocati-le felii.Curatati si tocati julien ceapa,usturoiul marunt. Incalziti jumatate din cantitatea de unt impreuna cu uleiul intr-o tigaie/wok si caliti ceapa,usturoiul si ciupercile timp de 10 minute.Adaugati si restul de...
Osso Bucco
Bucatile de carne se spala,se usuca,se dau prin faina si se pun in tigaie cu ulei sa se rumeneasca. Se toaca ceapa julien,morcovii rondele,cateii de usturoi grosier Intr-o cratita,se pun la calit cepele pentru cateva minute,se adauga apoi rondelele de morcovi si usturoiul tocat.Lasam...
Cotlet cu pesto si branza albastra
Am taiat in doua inimile de anghinare si le-am rumenit la foc iute in putin ulei de masline. Le-am scos din tigaie si le-am pus pe hartie absorbanta la scurs. Cotletele de porc le-am asezat intr-un vas uns cu ulei. Le-am uns cu sosul pesto,am asezonat cu sare si piper si am adaugat...
Ficatei de pui cu mere
Se curata de pielite ficateii de pui,se spala si se lasa la scurs. Se curata,se spala si se toaca prazul. Se curata merele de coaja si se taie felii,se trec sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Se pun ficateii in tigaie cu ulei,sa se prajeasca putin dupa care se scot. In aceeasi...
Iepure pe pat de legume
Se curata legumele (morcovii,cartofii,esalotele),se spala ciupercile si rosiile si se taie in lamele. Se taie morcovii rondele si esalotele lamele,cartofii se taie in jumatati sau sferturi(depinde de marimea lor) Kaizerul se taie marunt. Pregatim pentru fiecare portie cate o folie...