publicat la 05.11.2019
publicat la 05.11.2019
publicat la 05.11.2019
Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.
Bucataras.ro
[email protected]
Mini focaccia
Punem intr-un castron laptele si uleiul, adaugam sarea si zaharul si apoi treptat faina si praful de copt. Framantam bine compozitia obtinuta si lasam sa se odihneasca aproximativ 10 minute. Dupa cele 10 minute de odihna intindem aluatul intr-o foaie de 5 cm de groasa. Taiem cercuri cu un pahar....
Chifle pentru hamburger sau sandwich
Se dizolva drojdia in 50 ml apa calduta si se adauga si lingurita de zahar. Faina se amesteca cu sarea, si se adauga drojdia, untul topit si laptele. Se amesteca asa incat toate sa se omogenizeze. Aluatul va fi lipicios, sa nu fiti tentate sa mai puneti faina. Acum aveti 2 variante : fie sa...
Covrigei sarbesti
Dizolvati, pentru inceput, drojdia si zaharul in putin lapte cald, adaugati o lingura de faina din cantitatea totala, lasati sa actioneze drojdia (pana da semne ca vrea sa se umfle) apoi adaugati, intr-un vas incapator in care ati pus faina si ati amestecat-o cu sarea, laptele si...
Omleta pizza
-se bat ouale cu smantana si se adauga pasta de ardei iute, vegeta si sare. - se taie ardeiul gras fisii subtiri si carnatul felii,se incinge un pic pe tigaie in ulei sau unt si se da focul incet ca sa adaugam celelalte ingrediente ,se toarna ouale batute si se presara cu patrunjel taiat...
Cocorada cu branza
Facem un aluat ca si pentru paine din apa, faina sare, drojdie . Dupa ce dospeste facem cocorazile. Luam bucata de aluat , o intindem rotund si o umplem cu branza. Vara branza se poate amesteca cu cozi de ceapa si marar. Eu am pus acuma bucati de carnat.Este foarte buna cand se pune la copt...