Intr-o oala adaugam ceapa taiata marunt, ardeiul taiat cubulete , morcovii, radacina de patrunjel tot cubulete si le calim in putin ulei. Adaugam apa si lasam sa fiarba. Cand incepe sa fiarba,...
Chiftelutele le-am preparat in felul urmator:
http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-la-multicooker-61334.html
Pentru sos, curatam dovlecelul si il dam pe razatoare sau il maruntim in robot,...
Pentru blat, se bat albusurile spuma. Separat, se pun galbenusurile cu zaharul, apa si uleiul intr-un bol si se bat cu mixerul pana se albesc, isi dubleaza volumul si zaharul se topeste. Se adauha...
Bună dimineața și o zi ușoară vă doresc!
La noi e o atmosferă mohorîtă și destul de rece...doar 3°C, cu o maximă de 6°C, după ce ne obișnuisem cu zile calde, pline de Soare.... ...
Am pus la fiert ceapa și usturoiul întregi, cu puțină sare. După ce au fiert, le-am scos din oală și am adăugat morcovii și dovleceii tăiați. Până s-au înmuiat puțin...
Morcovul si radacina de patrunjel, le decojiti si le dati pe razatoarea cu ochiuri mari.
Ceapa verde o taiati rondele.
Fasolea alba si rosie le scurgeti bine de zeama.
Intr-o cratita incingeti...
Crema:
Punem frisca pe foc, iar cand s-a infierbantat, adaugam ciocolata cubulete, zaharul vanilat si un praf de sare si amestecam pana se topeste.
Dam la frigider pentru cca 2 ore.
Dupa...
Salutare, prieteni!
A sosit și primul weekend al lunii martie...pe de o parte simt o mare bucurie că primavara prinde putere, pe de altă parte...o mare nostalgie... ...timpule, unde te grăbești?!?
În altă ordine de idei...am votat și ieri, și azi și sper să mai apuc să votez și în urmatoarele zile rețetele care îmi plac în mod deosebit, care simt că s-ar potrivi stilului meu de viață, care au un aer familiar și pe care le consider perfecte...
Vă doresc mult, mult succes tuturor!
Bucata de carne se spala si se zvanta. Cu un cutit cu lama mare se taie carnea in asa fel incat sa obtinem o felie de carne intrega, groasa de 1 cm. Poate va ajuta pozele...incepeti sa taiati pe...
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa si cu cat mai multa carne intre straturile de grasime. Ideea este ca bucata de carne trebuie sa fie rulata...
Se spala carnea, se rade cu lama...
Bucata de carne intreaga, se spala in mai multe ape. Intr-un vas in care sa incapa carnea si sa mai si ramama spatiu se pune apa rece(cat sa treaca de carne, eventual se poate adauga si ulterior),...
Pentru astazi am ales
Ciorba de fasole
Intr-o oala adaugam ceapa taiata marunt, ardeiul taiat cubulete , morcovii, radacina de patrunjel tot cubulete si le calim in putin ulei. Adaugam apa si lasam sa fiarba. Cand incepe sa fiarba,...
Chiftelute in sos de dovlecel si rosii
Chiftelutele le-am preparat in felul urmator: http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-la-multicooker-61334.html Pentru sos, curatam dovlecelul si il dam pe razatoare sau il maruntim in robot,...
Prajitura "After eight"
Pentru blat, se bat albusurile spuma. Separat, se pun galbenusurile cu zaharul, apa si uleiul intr-un bol si se bat cu mixerul pana se albesc, isi dubleaza volumul si zaharul se topeste. Se adauha...