publicat la 05.02.2012
publicat la 29.01.2012
publicat la 29.01.2012
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de cartofi cu orez (de post)
Intr-o cratita se pun doua linguri de ulei,se caleste putin ceapa,se adauga cartofi taiati cubulete(sau cum doriti),sare,piper,dafinul si apa sa-i acopere.Cand sunt aproape fierti se pune pasta de ardei,pasta de rosii si orezul spalat si scurs.Se mai lasa la fiert la foc mic,15 min,cu capacul...
Pilaf de orez cu ciuperci
Se spala orezul bine si se lasa la scurs. Intr-un ceaunel se pun ciupercile si putina apa(sa le acopere)la fiert,10 min.Se adauga 2 1/2 cani de apa(cana cu care am masurat orezul),margarina,curry,vegeta,sare, piper,dupa gust,iar cand fierbe se pune orezul.Cand apa e cu un deget deasupra...
Fasole frecata
Fasolea se pune la inmuiat de cu seara in apa rece. Se fierbe a doua zi cu sare si un cub de concentrat(daca doriti)impreuna cu cartofii curatati si taiati cubulete,se scurge de apa(se pastreaza o cana),se pun 2 catei de usturoi,o ceapa taiata marunt si se mixeaza bine cu blenderul,adaugand la...