publicat la 05.02.2012
publicat la 29.01.2012
publicat la 29.01.2012
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Chiftele cu dovlecei
Dovleceii ii radem pe razatoarea mare,presaram sare si ii lasam deoparte,10 min Ceapa o taiem pestisori si o calim in putin ulei,dupa care adaugam morcovul ras fin si mai lasam sa se caleasca putin.Lasam sa se raceasca. Cartofii ii radem fin si ii stoarcem bine. Stoarcem bine...
Mancare de mazare cu friganele
Ceapa am taiat-o cubulete si am pus-o la calit in 3 lg.de ulei,Cand e sticloasa,adaugam morcovii taiati rondele,amestecam din cand in cand lasandu-i la calit putin dupa care punem o ling de boia,amestecam si apa fierbinde sa acopere morcovii.Cand sunt morcovii aproape fierti,adaugam...
Spanac cu oua ochiuri in forma de lut
Spanacul il spalam bine,alegem frunzele si il punem in apa clocotita cu sare,sa fiarba.Cand e gata(il simtim mai moale intre degete...dar nu fleoasca)il punem intr-o sita sa se scurga(nu aruncam zeama rezultata) dupa care il tocam bine si cat mai fin cu tocatorul de vinete(am incercat o data...
Chiftele din legume si ciuperci pane cu piure de cartofi
ptr.ciuperci pane: Am primit cateva parizoale dintre care una mareeee cat dogul meu cel rotund(30 cm diam)si m-am gandit sa o fac pane Am rupt coada am spalat palaria ff bine si am pus-o sa se scurga pe un prosop cu"lamelele"in jos.Am taiat-o raze,am sarat,piperat si am...