Iata cum se prepara Reteta de supa crema de ridiche neagra
Ridichea, cartofii, ceapa curatate, spalate, taiate cuburi se calesc in unt impreuna cu usturoiul curatat. Se adauga 1/2lingurita cu sare, 1 l supa de legume facuta dintr-un cub Knorr...
Pentru caramel, se topeste zaharul intr-un vas, dupa ce s-a topit bine, se adauga apa cu atentie, apoi se lasa la fiert pana se topeste si se ingroasa putin.
Se rastoarna imediat in forma de guguluf, se intinde tot repede pe peretii formei,...
Iata cum se prepara Reteta de somon cu paste Spirulina Blue
Bucata de somon spalata, uscata, pudrata cu putina sare, o pui intr-o tava mica la cuptor pentru 10 min, dupa care o scoti, iar somonul il lasi sa se raceasca, apoi scoti pielea si...
Buna dimineata bucatarasi harnici si frumosi,am primit mesajul legat de cei 13 ani petrecuti impreuna cu voi,va multumesc pentru aprecierile voastre,va multumesc pentru timpul acordat sa ma urmariti,va multumesc pentru tot,cat despre mine,va spun ca sunt ca un leagan in care se dau copiii uta,cand sus,cand jos dar mergem inainte,ne mai uitam si in buletin cum spune o vorba!
O zi frumoasa precum sufletul vostru si aveti grija de voi si de viata voastra!
Buna dimineata dragi bucatarasi frumosi si veseli,ma bucur mult ca v-ati amintit de mine la aniversare si nu m-ati uitat,ma bucur ca si in anul cand am primit sortul de la voi,va multumesc si va imbratisez!
La multi ani dragii mei,ramaneti in continuare la fel de prietenosi ca in prima zi cand ne-am cunoscut virtual!!
Cat despre mine,ce sa va spun....am disparut cam de peste tot pentru ca problemele de sanatate nu-mi dau pace de loc si nu pot sa tin pasul nici cu blogul meu dar nu vreau sa ne intristam!
Da-ti cu reveneala Lulule,cum ar spune un cunoscut si de voi,o zi minunata si aveti grija la petrecere!!
La multi ani, draga noastra Lulu! Sanatate multa si ani cu bucurii!