Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Placa de tocat fata-verso
Cantar digital pentru bucatarie
Ciocan pentru carne
Termometru cu ecran LCD
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 30.05 la 16:01
pe 30.05 la 15:03
pe 30.05 la 10:53
pe 29.05 la 10:19
pe 28.05 la 09:04
de Rocsi 9
5 comentarii
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
vasimur
Rocsi
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)