Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Perna ergonomica Karll
Ciocan pentru carne
Taietor de pizza
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:42
de Panacris 9
ieri la 13:59
ieri la 13:55
ieri la 11:06
de Rocsi 9
pe 01.02 la 20:48
7 comentarii
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
Bucataras
vasimur
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)