Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.10.2012
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...
publicat la 11.11.2012
Voturi:30
Voturi:19
Unghiera BISALUO
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Termometru cu ecran LCD
Tava pentru servire Jalz Jalz
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:13
ieri la 08:56
de RODIMUR 8
pe 07.01 la 20:44
pe 06.01 la 23:29
de Rocsi 9
pe 06.01 la 20:17
de oanapl 7
12 comentarii
de vasimur 4
10 comentarii
6 comentarii
10 voturi
9 voturi
8 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
mihaelar63
UrsanMihaela
oanapl 7
2184 puncte
Rocsi 9
1654 puncte
RODIMUR 8
1186 puncte
MotanLaOale 8
1141 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciuperci delicioase la cuptor
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...