Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.10.2012
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...
publicat la 11.11.2012
Voturi:49
Voturi:30
Voturi:17
Ciocan pentru carne
Set de 250 forme pentru briose
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Coaster extensibil Cook Concept
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:06
pe 25.07 la 09:57
pe 25.07 la 09:33
pe 25.07 la 09:12
de RODIMUR 8
pe 24.07 la 21:15
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
5 voturi
4 voturi
Sidy
MotanLaOale
vasimur
Bucataras
ramo_cata 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madalinanicoleta 1
madalina_petrea 1
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciuperci delicioase la cuptor
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...