Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.10.2012
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...
publicat la 11.11.2012
Voturi:4
Voturi:41
Voturi:27
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Pensula de patiserie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Unghiera BISALUO
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:44
ieri la 08:05
pe 09.09 la 10:55
pe 08.09 la 07:47
pe 06.09 la 09:41
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Bucataras
stratulatgeorgiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
crinutz 1
hashul 1
angy2007 1
MirelaGrigore 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciuperci delicioase la cuptor
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...