Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.10.2012
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...
publicat la 11.11.2012
Voturi:21
Voturi:19
Voturi:28
Lumanare parfumata
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:56
de RODIMUR 8
ieri la 20:44
pe 06.01 la 23:29
de Rocsi 9
pe 06.01 la 20:17
de oanapl 7
pe 06.01 la 17:03
12 comentarii
de vasimur 4
10 comentarii
6 comentarii
10 voturi
9 voturi
8 voturi
UrsanMihaela
Rocsi
ccris_ccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
2184 puncte
Rocsi 9
1654 puncte
RODIMUR 8
1186 puncte
MotanLaOale 8
1141 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciuperci delicioase la cuptor
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...