publicat la 22.09.2015
publicat la 02.06.2015
publicat la 02.06.2015
“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.
Bucataras.ro
[email protected]
Bors de curcan in oala Zepter
Am trecut printr-un tirg traditional zilele acestea si, la unul dintre standuri, cel care vindea tragea o gura zdravana dintr-o sticla de bors. Am zis: "e clar, o sticla din borsul ala este al meu". Mi-a zis ca-i facut de el, in gospodarie, ca-i natural si l-am crezut dupa pofta...
Supa crema de rosii
Pentru a prepara reteta de Supa crema de rosii am fiert mai intii bucata de aripa de curcan in apa cu putina sare. DIn supa astfel creata am luat zeama cu polonicul si am pus intr-un alt vas in care erau legumele cu ratate si feliate, vas pe care l-am pus la fiert. Intr-un wok am...
Peste 1.000 de comentarii la finala bucatarasilor!
Incepem ziua finalei cu concursul de pronosticuri. Cine ghiceste scorul corect primeste 20 de galbeni ca premiu. Cheful incepe dimineata la cafea cu o melodie pentru toata gasca, dar in special pentru Epu' , de la Gaby continuam fierbinte cu gitana de Sakira...
Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman
Se taie gitul si restul carnii in bucati potrivite polonicului. Se taie marunt zarzavatul (morcovii, pastirnacul, telina si ceapa). Se pun ceapa si zarzavatul la fiert in 3 litri de apa rece cu carnea, piperul si o lingurita de sare (sa se inchege spuma). Se spumuieste. Dupa o ora de...
Ciorba de verdeturi
Curatam frunzele verdeturilor si legumele, apoi le spalam. Fierbem 2 litri de apa, oparim verdeturile si pastram apa. Tocam cubulete ceapa, morcovul, telina, le calim in 2 linguri ulei de masline si adaugam si doua linguri de orez. Tocam verdeturile (mie imi place cat mai marunt), adaugam...