Pentru blat: amestecam toate ingredientele, scoase din frigider cu cateva ore inainte (sau lasate peste noapte) si aflate la temperature camerei, pana obtinem un aluat omogen.
Invelim aluatul in folie si-l dam la rece pentru 30 minute.
Intre timp, se pun stafidele in apa...
Tiramisu reţeta adaptata
Preparam o cafea Espresso - 500 ml, pe care o amestecam cu rom, lichior sau coniac. Amestecam cu mixerul galbenusurile cu zaharul, pana ce se deschid la culoare. Am adaugat apoi 4 linguri de lichior (eu am avut un lichior cu alcool 35% volum, cu extract de plante,...
Untul se amesteca cu zaharul pana devine cremos.
Se adauga laptele praf, nuca de cocos şi esenta de migdale. La sfarsit, amestecam cu grija bucatelele de napolitana, pe care le putem da si pe ele la robot, dar foarte putin, pentru a crantani apoi usor. Putem pune si smantana sau frisca, daca...
Pasca cu branza
Pentru blat: amestecam toate ingredientele, scoase din frigider cu cateva ore inainte (sau lasate peste noapte) si aflate la temperature camerei, pana obtinem un aluat omogen. Invelim aluatul in folie si-l dam la rece pentru 30 minute. Intre timp, se pun stafidele in apa...
Tiramisu reţeta adaptata
Tiramisu reţeta adaptata Preparam o cafea Espresso - 500 ml, pe care o amestecam cu rom, lichior sau coniac. Amestecam cu mixerul galbenusurile cu zaharul, pana ce se deschid la culoare. Am adaugat apoi 4 linguri de lichior (eu am avut un lichior cu alcool 35% volum, cu extract de plante,...
Raffaello
Untul se amesteca cu zaharul pana devine cremos. Se adauga laptele praf, nuca de cocos şi esenta de migdale. La sfarsit, amestecam cu grija bucatelele de napolitana, pe care le putem da si pe ele la robot, dar foarte putin, pentru a crantani apoi usor. Putem pune si smantana sau frisca, daca...