Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:98
Voturi:58
Voturi:67
Set de 4 pahare de whisky
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 borcane de depozitare
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Placa de tocat fata-verso
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:15
de RODIMUR 8
ieri la 23:04
de Caty 3
ieri la 22:18
ieri la 09:29
pe 20.08 la 17:34
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
JamilaCuisine 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...