
publicat la 09.02.2013
publicat la 21.01.2013
publicat la 18.01.2013
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Snitele de pui cu usturoi
Se taie felii pieptul si se bate cu ciocanul de bucatarie Oualele se bat bine cu sare,piper si usturoiul granulat dupa care adaugam si faina(e posibil sa nu trebuiasca toata faina),pana se formeaza ca o crema de groasa. Se pune uleiul la incins,dam bucatile de carne prin compozitia de oua...
Mic dejun cu rotite de cascaval
Cascavalul se taie rotite se da prin oul batut cu sare si piper dupa care se tavalesc prin pesmet, se prajesc in ulei incins Separat se prajeste oul si se presara sare pe el.
Crenvusti in aluat
Se cerne faina si se toarna intr-un vas,peste ea se adauga sarea,oualele,praful de copt si laptele caldut.Se amesteca toate foarte bine pana se formeaza un aluat ca pentru gogosi. Se intinde o foaie suptire,se taie cremvustii pe lungime dar nu de tot sa nu se desfaca in doua doar un pic si se...
Coltunasi cu carne
ALUATUL: faina se cerne si se amesteca cu praful de copt, se adauga oualele, sarea si la final laptele caldut. Se framanta bine si se lasa 10 minute la omogenizat. UMPLUTURA: se taie ceapa marunt si ardeiul si se calesc cu un pic de ulei de masline. Se lasa la racit si se adauga carnea,...