georgiana24

1

Bucataras
incepator

TECUCI

Bucataras din 15.01.2013

RETETE8
PRIETENI50
Retete

Minichec cu nuca

In Prajituri la 9 Feb 2013

Separam oualele, galbenusurile le amestecam cu uleiul (ca la maioneza) si zeama de lamaie Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul dupa care adaugam compozitia de galbenusuri cate un pic amestecand continuu Adaugam faina in ploaie cu praful de copt, esenta de vanilie si nuca macinata...

Tocana de fasole neagra

In Mancaruri de post la 21 Ian 2013

Se alege bine fasolea, se spala si se pune la fiert. Aveti grija ca sa nu aveti probleme cu stomacelul se schimba apa de 3 ori Pana fierbe fasolea se taie legumele marunt si se calesc un pic in 2 linguri de ulei Cand e aproape fiarta se pun legumele calite peste fasole si se lasa pana...

Snitele de pui cu usturoi

In Aperitive / Garnituri la 18 Ian 2013

Se taie felii pieptul si se bate cu ciocanul de bucatarie Oualele se bat bine cu sare,piper si usturoiul granulat dupa care adaugam si faina(e posibil sa nu trebuiasca toata faina),pana se formeaza ca o crema de groasa. Se pune uleiul la incins,dam bucatile de carne prin compozitia de oua...

Prajitura cu felii de cozonac

In Prajituri la 17 Ian 2013

Se taie cozonacul felii si se aseaza in tava (sau resturile care v-au mai ramas) Din 100 ml de apa si 2 linguri de zahar si esenta de rom facem un sirop si insiropam cozonacul. Laptele se pune la foc impreuna cu zaharul, cand este fiert adaugam budinca si crema de ciocolata, amestecam bine...

Mic dejun cu rotite de cascaval

In Aperitive / Garnituri la 17 Ian 2013

Cascavalul se taie rotite se da prin oul batut cu sare si piper dupa care se tavalesc prin pesmet, se prajesc in ulei incins Separat se prajeste oul si se presara sare pe el.

Crenvusti in aluat

In Aperitive / Garnituri la 16 Ian 2013

Se cerne faina si se toarna intr-un vas,peste ea se adauga sarea,oualele,praful de copt si laptele caldut.Se amesteca toate foarte bine pana se formeaza un aluat ca pentru gogosi. Se intinde o foaie suptire,se taie cremvustii pe lungime dar nu de tot sa nu se desfaca in doua doar un pic si se...

Coltunasi cu carne

In Aperitive / Garnituri la 16 Ian 2013

ALUATUL: faina se cerne si se amesteca cu praful de copt, se adauga oualele, sarea si la final laptele caldut. Se framanta bine si se lasa 10 minute la omogenizat. UMPLUTURA: se taie ceapa marunt si ardeiul si se calesc cu un pic de ulei de masline. Se lasa la racit si se adauga carnea,...

Tort cu portocale

In Torturi la 15 Ian 2013

Laptele se pune pe foc (la incet), oualele se separa, galbenusurile se amesteca cu zaharul, budinca si gelatina. Se amesteca bine si se adauga peste lapte. Se lasa pe foc amestecand continuu pana se obtine o crema un pic grosuta dupa care se lasa la racit. Se rade coaja a doua portocale si se...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 09.02.2013

Minichec cu nuca

publicat la 21.01.2013

Tocana de fasole neagra

publicat la 18.01.2013

Snitele de pui cu usturoi

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trista, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]