1. Se căleşte ceapa împreună cu legumele rase sau feliate foarte subţire, după care se adaugă apa şi se lasă să fiarbă.
2. După aproximativ 15-20 minute se pun la fiert şi ciupercile .
3. Când totul este fiert se ia oala de pe foc pentru a putea derge ciorba cu...
1.Se căleşte o ceapă tăiată mărunt la scurt timp se adaugă morcovii feliaţi rondele subţiri după care se adaugă apa fierbinte,leuşteanul şi bulionul(am folosit suc proaspăt stors din 6 roşii )
2.Pătrunjelul,ţelina şi ardeii se pun la fiert întregi iar după fierbere se...
1. Se pune la fiert carnea împreună cu legumele .
2. Pentru ca supa să rămână limpede găluştele se pot fierbe separat în apa cu sare .
3. Pentru prepararea găluştelor se bate oul cu sare şi puţin bibarbonat după care adaugă treptat gris si o lingurita...
1. Ceapa tăiată mărunt se pune la călit .Când devine lucioasă adăugăm orezul. După ce orezul îşi schimbă culoarea oprim focul şi lăsăm să se răcească înlăturând excesul de gasime.
2. Legumele tăiate cubuleţe împreună cu o ceapă întreagă...
Ciorbă de ciuperci
1. Se căleşte ceapa împreună cu legumele rase sau feliate foarte subţire, după care se adaugă apa şi se lasă să fiarbă. 2. După aproximativ 15-20 minute se pun la fiert şi ciupercile . 3. Când totul este fiert se ia oala de pe foc pentru a putea derge ciorba cu...
Ciorbă de pește
1.Se căleşte o ceapă tăiată mărunt la scurt timp se adaugă morcovii feliaţi rondele subţiri după care se adaugă apa fierbinte,leuşteanul şi bulionul(am folosit suc proaspăt stors din 6 roşii ) 2.Pătrunjelul,ţelina şi ardeii se pun la fiert întregi iar după fierbere se...
Supă de curcan cu găluşte
1. Se pune la fiert carnea împreună cu legumele . 2. Pentru ca supa să rămână limpede găluştele se pot fierbe separat în apa cu sare . 3. Pentru prepararea găluştelor se bate oul cu sare şi puţin bibarbonat după care adaugă treptat gris si o lingurita...
Ciorbă de perişoare
1. Ceapa tăiată mărunt se pune la călit .Când devine lucioasă adăugăm orezul. După ce orezul îşi schimbă culoarea oprim focul şi lăsăm să se răcească înlăturând excesul de gasime. 2. Legumele tăiate cubuleţe împreună cu o ceapă întreagă...