gabrielaiancu

1

Bucataras
incepator

Brno

Bucataras din 22.12.2011

RETETE6
PRIETENI5
Retete / Aperitive / Garnituri

Saleurile cu branza si chimen ale bunicii

In Aperitive / Garnituri la 23 Dec 2011

1. Dizolvati drojdia in laptele putin incalzit. Lasati-o sa se odihneasca pentru 10 minute. Folosind mixerul sau masina de paine (eu prefer varianta a doua), amestecati untul, smantana, faina, uleiul, sarea, oul si amestecul de lapte cu drojdie, pana cand obtineti un aluat bine legat si pufos....

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 27.12.2011

Cozonacul lui Liberty

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]