Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Poiana Mare
Bucataras din 14.02.2014
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.
publicat la 31.01.2016
publicat la 03.05.2014
publicat la 18.02.2014
Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)
Voturi:22
Voturi:25
Voturi:16
In cont 1
Tava pentru servire Jalz Jalz
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Perie de pantofi
Set de 2 teluri Kasahome
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 12:49
la 12:20
de Bucataras 6
la 09:10
ieri la 17:10
ieri la 09:42
de Panacris 9
7 comentarii
de Rocsi 9
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
UrsanMihaela
vasimur
RODIMUR
sandytza 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gouda 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Fursecuri cu ciocolata
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.