Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Poiana Mare
Bucataras din 14.02.2014
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.
publicat la 31.01.2016
publicat la 03.05.2014
publicat la 18.02.2014
Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.
Voturi:20
Voturi:42
In cont 2
Perie de pantofi
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Rola de folie pentru prajituri
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 16:29
ieri la 11:26
pe 23.10 la 10:34
pe 22.10 la 11:19
pe 21.10 la 11:11
de vasimur 4
3 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
MotanLaOale
MotanLaOale 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
crezygeo 1
Rocsi 9
1219 puncte
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Fursecuri cu ciocolata
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.