Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
ragusa
Bucataras din 18.03.2010
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .
Stii ca atunci cand erai copil, parintii tai se mutau foarte des dintr-o casa în alta? Dar tu i-ai gasit de fiecare data…...
Termometru cu ecran LCD
Set de 250 forme pentru briose
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Placa de tocat fata-verso
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 13:47
ieri la 12:34
ieri la 10:12
pe 05.06 la 08:10
pe 04.06 la 10:16
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
2 voturi
Bucataras
RODIMUR
vasimur
Reteta-Video 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
CarmenBlue 1
esmerandra 1
Rocsi 9
2441 puncte
RODIMUR 8
1145 puncte
Andra_Constantinescu 6
1003 puncte
vasimur 4
238 puncte
Panacris 9
110 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
MINI MOZZARELE PANNE
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .