
publicat la 22.03.2020
publicat la 13.05.2019
publicat la 14.03.2019
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Socata reteta bunicii
Socata reteta bunicii Dacă ați cules voi florile de soc, atunci știți dacă trebuiesc spălate sau nu. De preferat ar fi să nu se spele, pentru a nu se pierde aroma. Se aleg florile de micile impurități, gâze sau alte crenguțe. În cazul în care se alege spălarea...
Sodou de ou
Se freaca galbenusul de ou foarte proaspat cu zaharul sau mierea pana totul devine o spuma. Adaugam laptele fierbinte si le amestecam foarte bine sa se omogenizeze. Se poate adauga dupa gust coaja de lamaie, zahar vanilat sau rom. Se bea fierbinte cu inghitituri mici.
Suc proaspat de ghimbir
Ingredientele de mai sus se vor pune intr-un blender. Gimbirul se curata de coaja si se marunteste. Marul de taie in bucatele, il lasam cu coaja, eliminam cotorul. Lamaia se taie in bucatele mici cu tot cu coaja. Se mixeaza bine, apoi se filtreaza. Se pastreaza la rece.
Bere de ghimbir
Într-un recipient (de preferat de sticlă) se toarnă apa. Adăugăm zahărul, drojdia și sucul de la 1/2 lămâie. Ghimbirul se dă pe răzătoarea mică (dacă preferați să folosiți și coaja (eu o folosesc întotdeauna), atunci trebuie spălat bine înainte ghimbirul)....