
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Anghinare
Daca culegem din gradina maciuliile , avem treaba :)) explic: mai intai punem intr-un vas maricel apa rece , 2 linguri de faina si 2 lamai taiate cu care frecam zdravan anghinarile curatate. danselor li se taie varful care este inchis , ca la un boboc de floare si cu ajutorul unei...
Tocanita de telina
intai fierb cubuletele de vitel separat (merge si alta carne ,eventual impanata cu ceva grasime ) curat telina si o pun intr-un bol de apa rece cu niste picaturi de zeama de lamaie ,iar frunzele ,le aleg pe cele tinere si dupa ce le spal zdravan pe pun in apa calda- clocotita chiar si le...