elena1988

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 27.10.2010

RETETE120
PRIETENI53
Retete / Dulciuri

Panna cotta

In Dulciuri la 9 Noi 2010

Puneti gelatina la inmuiat in laptele rece si lasati circa 5 minute sa se inmoaie. Intre timp se pune frisca si zaharul pe foc nu trebuie sa le lasam sa fiarba ci doar sa se incalzeasca, cand da semne ca incepe sa fiarba se pune repede laptele si gelatina se amesteca foarte bine si se da de...

Galuste cu prune

In Prajituri la 9 Noi 2010

Cartofii se pun la fiert, cand au fiert se paseaza bine si se amesteca cu faina, oul, si cele 5 linguri de zahar prunele se taie pe jumatate. Se ia din aluat si se formeaza bilute in mijlocul lor punem jumatatea de pruna cu putin zahar si nuca pisata, punem galustele intr-o oala care este...

Gogosele cu ciocolata si lamaie

In Prajituri la 8 Noi 2010

Se pune intr-un lighean drojdia, se pune putin lapte caldut cu zaharul, un pic de faina si se amesteca, se adauga si cele 2 galbenusuri, se pune restul de lapte si restul de faina, si coaja de lamaie, se face un aluat care se lasa la dospit 1-2 ore. Cand aluatul a crescut se unge blatul cu...

Guguluf cu ciocolata

In Dulciuri la 8 Noi 2010

Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, esenta de vanilie, praful de copt si faina, laptele si la sfarsit albusurile batute spuma, se ia din aceasta compozitie cam 7 linguri. Se pune compozitia alba in forma de guguluf care a fost unsa cu unt si tapetata cu faina, si deasupra...

Gogosi cu dulceata

In Dulciuri la 8 Noi 2010

Se dizolva drojdia in laptele caldut, se adauga un pic de faina se amesteca,se pune ouale cu zaharul, esenta, cojile de lamaie si portocala, se adauga restul de faina si untul. Se framanta aluatul si se pune la dospit 1-2 ore, dupa ce a crescut se unge blatul de lucru cu ulei se mai framanta...

Clatite asortate

In Prajituri la 8 Noi 2010

laptele se amesteca cu galbenusurile, coaja de lamaie, zaharul vanilat, si faina, se pune tigaia la incins, si se prajesc foile de clatite, se ung cu dulceata sau cu ciocolata si se pudreaza cu zahar pudra

Prajitura Fanta

In Prajituri la 4 Noi 2010

Cum se face blatul: se adauga galbenusurile care se mixeaza cu zaharul se adauga uleiul putin cate putin si apoi faina si praful de copt si cacaua, apoi se incorporeaza usor albusurile batute spuma, se pune aluatul in tava cu ulei care a ft unsa si tapetata cu faina, se coace la cuptor circa 25,...

Prajitura cu branza de vaci si fructe

In Prajituri la 4 Noi 2010

Sper sa incercati si reteta asta care este extrem de bunaaaaaaa::)) Pentru blat - amestecam faina, untul,sarea, zaharul, cacaua si galbenusurile. puneti amestecul pentru 1 ora la frigider. Pentru garnitura - amestecati branza bine cu uleiul, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile de...

Tarta cu dulceata si nuci

In Prajituri la 4 Noi 2010

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, cu untul topit, coaja de lamaie si faina, sarea. Se framanta aluatul si se da la rece 1 ora, nucile se dau la cuptor pentru 10 minute. Se scoate aluatul din frigider si se intinde cu sucitorul, se aseaza in tava se pune compozitia de nuci amestecata cu...

Cum se face coliva

In Dulciuri la 4 Noi 2010

Cum se face coliva.  Arpacasul se pune la fiert in apa cu putina sare, ca sa vedem daca arpacasul sa fiert se face proba cu lingura, iei o lingura de lemn si o infingi in mijlocul oalei daca lingura sta in picioare( dreapta) si nu cade inseamna ca sa facut, dupa ce ati pus arpacasul pe foc...

Cornuri moi, moi, moi

In Dulciuri la 4 Noi 2010

Se desface drojdia si se amesteca cu 200 ml de laptele cald, se adauga si zaharul, coaja de lamaie si portocala, esenta de vanilie, si putina faina se amesteca foarte bine, se adauga si restul de lapte. Se amesteca bine si se mai adauga untul topit si cele 3 galbenusuri, se amesteca si se...

Trunchi de copac

In Prajituri la 4 Noi 2010

Blatul: se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu zaharul, coaja de lamaie,esenta de vanilie, se amesteca bine pana nu se mai simte zaharul la lingura, se adauga cacaoa, si faina. Se toarna compozitia intr-o tava intinsa( tava cuptorului) si...

Muffins cu gem

In Prajituri la 4 Noi 2010

Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga coaja de lamaie si esenta de vanilie,se adauga si putina faina si albusurile batute spuma. Se amesteca bine si adaugam si faina cat sa iasa un aluat mai gros care sa curga mai greu de pe lingura, se imparte compozitia in 3, intr-una se pune...

Bomboane Raffaello

In Dulciuri la 3 Noi 2010

Untul care a fost lasat la temperatura camerei ca sa fie mai moale, se amesteca cu zaharul, nuca de cocos, si laptele praf se face o compozitie care sa fie buna de facut bilute, se introduce cate o aluna in fiecare bombonica, eu leam dat prin nuca de cocos colorata, dar si prin praf de cacao, se...

Mini checulete in coji de oua

In Prajituri la 3 Noi 2010

Albusurile se bat spuma , galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine o crema mai alba, se adauga esenta de vanilie, coaja de lamaie, si putin din albusuri, putin din faina pana terminam albusurile si mai adaugam faina cat mai este nevoie, impartim compozitia in doua si intr-una din ele punem...

Afisate 31 - 45 din 45 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]