Reteta de preparare a papanasilor
Intr un castron se amesteca branza, grisul, faina,zaharul, ouale, sarea,bicarbonatul si zaharul vanilat.
Se obtine un aluat usor de modelat cu mana tapetata cu faina.
Aluatul obtinut se imparte in 8 bucati.
Luam fiecare bucata si formam din ea cate 2...
Amestecam cu mixerul ouale cu zaharul, adaugam uleiul si jumatate din lapte si mixam.
Punem apoi faina cu praful de copt si adaugam treptat restul de lapte. Compozitia optinuta o impartim in doua, intr o parte adaugam visinele iar in cealalta parte adaugam cacaoa si ciocolata taiata bucatele....
Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci
Reteta de preparare a papanasilor Intr un castron se amesteca branza, grisul, faina,zaharul, ouale, sarea,bicarbonatul si zaharul vanilat. Se obtine un aluat usor de modelat cu mana tapetata cu faina. Aluatul obtinut se imparte in 8 bucati. Luam fiecare bucata si formam din ea cate 2...
Briose
Amestecam cu mixerul ouale cu zaharul, adaugam uleiul si jumatate din lapte si mixam. Punem apoi faina cu praful de copt si adaugam treptat restul de lapte. Compozitia optinuta o impartim in doua, intr o parte adaugam visinele iar in cealalta parte adaugam cacaoa si ciocolata taiata bucatele....