divainbucatarie

4

Bucataras
grozav

Bucuresti

Bucataras din 23.10.2010

RETETE359
PRIETENI70
Retete / Bauturi

Cum se prepara visinata

In Bauturi la 30 Iul 2011

Cum se prepara visinata. Spalam visinele coapte si sanatoase (curatate de codite si frunze), apoi le lasam sa se usuce. Le punem intr-o damingeana de sticla in starturi alternative de visine si zahar, astfel incat stratul de zahar final sa fie mai mare. Punem dopul si lasam sa macereze...

Mojito

In Cocktail la 16 Iul 2011

Punem pe fundul paharului zaharul, frunzele de menta si sferturile de limetta. Zdrobim lamaia si menta cu o lingurita. Amestecam putin, adaugam romul, gheata si apoi apa minerala. Amestecam compozitia, decoram cu frunze de menta si o felie de limette si servim imediat. Noroc!

Ness caffe frappe

In Cafea la 16 Iun 2011

Punem nessul, inghetata, laptele si zaharul intr-un blender, unde el vom mixa timp de 1 minut. Amestecul il turnam in pahar. Adaugam frisca, ciocolata topita, un praf de scortisoara si ciocolata rasa. Rapid si bun!

Limonada cu limette si ghimbir

In Bauturi la 30 Mai 2011

Dam prin razatoarea mica ghimbirul si coaja de limete. Fierbem 200 ml apa cu zahar timp de 2 minute. Luam de pe foc si adaugam coaja rasa de limette si ghimbir pentru 2 minute, cat sa faca o infuzie, apoi le scoatem. Pana se raceste siropul stoarcem sucul de lamaie si limette, il punem intr-o...

Smoothie de capsune

In Bauturi la 28 Mai 2011

Punem totul intr-un blender si mixam pana se omogenizeaza compozitia. Servim imediat!

Limonada

In Bauturi la 22 Mai 2011

Cred ca toata lumea stie sa faca limonada: amestecam zaharul cu apa si stoarcem sucul de la lamai. Daca vrei insa sa ai o limonada cu adevarat buna trebuie sa stii un mic secret: fierbem apa cu zaharul, pana se topeste acesta, apoi lasam sa se raceasca. Cat timp se fierbe apa cu zaharul, stoarcem...

Milkshake de capsune

In Bauturi la 11 Mai 2011

Punem capsunele cu laptele intr-un blender. Amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam inghetata si amestecam iar. Servim imediat. Yammy!!!  

Milkshake de banane si caspune

In Bauturi la 7 Mai 2011

Punem capsunele, banana si laptele intr-un blender. Amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Punem apoi inghetata si continuam sa amestecam. Servim imediat. Yammy!!!

Suc citrice

In Bauturi la 26 Feb 2011

Nu v-am trecut cantitatile exacte pentru ca il veti prepara asa cum va place: cu mai multe portocale si mandarine daca il doriti dulce, sau cu grepfruturi mai multe daca vreti sa obtineti un suc acrisor. Tot ce trebuie sa faceti este sa stoarceti fructele cu ajutorul unul blender sau al unui...

Ceai verde cu anason

In Bauturi la 7 Feb 2011

Punem pliculetele de ceai in apa preaincalzita. Punem scortisoara, cuisoarele si anasonul in ibric. Lasam sa fiarba impreuna 1 minut, luam de pe foc si acoperim ibricul pentru a realiza infuzia. Dupa 2 minute turnam ceaiul in cesti astfel incat si il servim fierbinte. Bucurati-va de ceai in...

Tuica fiarta

In Bauturi la 23 Ian 2011

Punem la fiert tuica impreuna cu mirodeniile si zaharul. Acoperim ibricul cu un capac si lasam sa fiarba in clocot 2 minute. Luam de pe foc si servim fierbinte. Noroc!

Sangria

In Bauturi la 13 Ian 2011

Combinam toate ingredientele, cu excepţia apei minerale, intr-un bol mare sau in vasul in care vom servi, amestecand bine. Bagam la frigider peste noapte. Imediat inainte de servire, amestecam in bol apa minerala. Servim cu un polonic in pahare. Noroc!

Vin fiert

In Bauturi la 9 Ian 2011

Punem totul la fiert intr-un recipient de 2 l, la foc mediu, pana ce incepe sa fiarba si vinul incepe se faca spuma. Lasam sa fiarba in clocot 1 minut, apoi il luam de pe foc si il servim fierbinte. Noroc !

Afisate 1 - 13 din 13 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]