Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 24.01.2014
untul se topeste intr-un vas pe foc mic, apoi se toarna o cescuta de apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute; se adauga cacaua, nuca (prajita, in prealabil, intr-o tava cu putin ulei) si laptele praf, amestecand foarte bine;...
mai multe
publicat la 24.01.2014
Voturi:217
Voturi:116
Voturi:69
Rola de folie pentru prajituri
Ciocan pentru carne
Set de 10 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:58
de Bucataras 6
la 08:25
de RODIMUR 8
ieri la 12:57
de oanapl 7
pe 25.01 la 20:58
pe 25.01 la 20:07
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
10 voturi
8 voturi
Constelatialeu
Panacris
vasimur
Andreea Baraboi 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pansy1 1
iullianna 1
danis 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciocolata De Casa
untul se topeste intr-un vas pe foc mic, apoi se toarna o cescuta de apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute; se adauga cacaua, nuca (prajita, in prealabil, intr-o tava cu putin ulei) si laptele praf, amestecand foarte bine;...