publicat la 17.01.2014
publicat la 17.01.2014
publicat la 17.01.2014
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de legume
Se pune o oala cu apa la fiert in care se adauga ceapa taiata marunt, morcovii si telina taiate cubulete. Apoi se adauga fasolea verde taiata bucatele, cartofii. Cand sunt toate legumele aproape fierte se adauga dovlecelul taiat cubulete mai mari. Se potriveste de sare. Eu am mai adaugat un...
Supa de pui
Se spala bine carnea si se pune la fiert in apa rece. Se adauga legumele si putina sare sau baza de alimente (vegeta). Se spumeaza cu grija. Cand este gata fiarta carnea si legumele se scot si zeama se strecoara. Separat se fierb taiteii dupa indicatiile de pe ambalaj. Cand sunt gata fierti...
Ciorba cu carne de porc si cartofi
Se pune carnea de porc la fiert in apa cu putina sare. Cand fierbe se ia spuma de deasupra. Separat de curata legumele, ardeii si dovlecelul se taie cubulete, morcovii si telina se dau pe razatoarea mica. Cand carnea este aproape fiarta se scoate si se taie cubulete, se adauga zarzavatul,...
Ciorba de leurda
Se pune leurda intr-o oala cu apa (leurda pe care am avut-o eu era deja oparita). Separat se sparg ouale (eu am folosit 4) si se bat bine. Intr-o tigaie se pune slanina taiata cubulete mici si se lasa pana iese toata grasimea din ea. Se pun peste ouale batute (ca la omleta). Cand este gata se...