Ouale se curata si se taie in 2 pe lung.
Galbenusurile se scot si se piseaza cu furculita,apoi se adauga pateul si putin ulei de masline si se amesteca bine.
Se adauga sare si piper dupa gust.
Cu compozitia aceasta se umplu ouale cu o lingurita.
Se aseaza pe un platou care e uns deja...
Se taie parizerul cuburi, cascavalul se rade, galbenusurile se bat spuma, albusurile la fel, castravetii se taie marunt, gogosarii la fel.
Se amesteca apoi bine parizerul, cascavalul, galbenusurile, smintina, castravetii, gogosarii, faina, sarea, piperul.
Apoi totul se amesteca cu...
Piinea pentru tramezini o tai in 2 ca sa iasa 2 triunghiuri.Ungi feliile cu maioneza,apoi pui peste din conserva scurs de ulei,ciuperci,ardeiul in otet,maslinele rondele si dupa gust se poate adauga si porumb boabe.Se pot face mai multe straturi in general tramezinii originali de la ,,mama lor''...
Razuim cartofii si ceapa pe razatoarea mica (curatate in prealabil :) ). Le scurgem bine apoi le rumenim in ulei de masline pe ambele parti. Luam de pe foc si adaugam intregi peste si bagam la cuptor pentru 12 minute la 160 de grade. Intre timp calim jambonul pe care il presaram cind scoatem...
Se curata ciupercile, se spala si se taie in jumatate. Se bat ouale cu un pic de sare si cu piper. Se trce prin pesmet fiecare jumatate de ciupercuta apoi prin ou apoi iar prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet pt a se scurge.
Bati cu mixerul ouale,apoi adaugi laptele batut,sarea,uleiul,faina amestecata cu praful de copt,condimentele,ceapa rasa,parizerul,maslinele si cascavalul.
Pui in forme unse bine de muffin intr-o tava la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute.
Se serveste cald dar si rece.
Oua umplute
Ouale se curata si se taie in 2 pe lung. Galbenusurile se scot si se piseaza cu furculita,apoi se adauga pateul si putin ulei de masline si se amesteca bine. Se adauga sare si piper dupa gust. Cu compozitia aceasta se umplu ouale cu o lingurita. Se aseaza pe un platou care e uns deja...
Aperitiv
Se taie parizerul cuburi, cascavalul se rade, galbenusurile se bat spuma, albusurile la fel, castravetii se taie marunt, gogosarii la fel. Se amesteca apoi bine parizerul, cascavalul, galbenusurile, smintina, castravetii, gogosarii, faina, sarea, piperul. Apoi totul se amesteca cu...
Tramezzini
Piinea pentru tramezini o tai in 2 ca sa iasa 2 triunghiuri.Ungi feliile cu maioneza,apoi pui peste din conserva scurs de ulei,ciuperci,ardeiul in otet,maslinele rondele si dupa gust se poate adauga si porumb boabe.Se pot face mai multe straturi in general tramezinii originali de la ,,mama lor''...
Mic dejun a la Ramsey
Razuim cartofii si ceapa pe razatoarea mica (curatate in prealabil :) ). Le scurgem bine apoi le rumenim in ulei de masline pe ambele parti. Luam de pe foc si adaugam intregi peste si bagam la cuptor pentru 12 minute la 160 de grade. Intre timp calim jambonul pe care il presaram cind scoatem...
Ciuperci pane
Se curata ciupercile, se spala si se taie in jumatate. Se bat ouale cu un pic de sare si cu piper. Se trce prin pesmet fiecare jumatate de ciupercuta apoi prin ou apoi iar prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet pt a se scurge.
Muffin sarat
Bati cu mixerul ouale,apoi adaugi laptele batut,sarea,uleiul,faina amestecata cu praful de copt,condimentele,ceapa rasa,parizerul,maslinele si cascavalul. Pui in forme unse bine de muffin intr-o tava la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute. Se serveste cald dar si rece.