
publicat la 04.01.2012
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Tort Diplomat cu iaurt
Intr-un castron se pune iaurtul. Separat se bate frisca bine bine, apoi se incorporeaza cu iaurtul si ananasul taiat bucatele si scurs de compot. Taiem si bucatile de rahat cubulete si le incorporam in crema. Gelatina o pregatim conform instructiunilor de pe plic si cand ajunge la temperatura...
Tort 1 anisor
Blatul este deja taiat doar trebuie separat (eu folosesc blatul de cumparat ca asa sunt sigura ca este perfect:D), apoi se pregateste frisca intr-un castronel iar separat se pregateste crema pasticera cu 500 ml lapte. Apoi amestecam 3 sferturi din frisca cu crema si incepem sa asamblam...
Tort rapid de inghetata
Intr-o forma de tort se aseaza o folie de plastic apoi discul de tort.se aseaza un strat din inghetata de cocos apoi un strat din inghetata de visine.se acopera cu folia care a ramas si se da la congelator pentru cateva ore.apoi se scoate si se orneaza dupa preferinta.