Maslinele se taie in doua, usturoiul felii fine, fileurile de anchovis se spala, se scurg si se taie felii.
Uleiul de masline se incinge, usturoiul si peperoni-ul taiat in feliute se calesc, amestecand continuu. Adaugam apoi si maslinele si saldelele, tinem totul la foc potrivit 5-6 minute....
Carnea se curata de grasimea si zgarciurile care-s in plus. Apoi o taiem in cubulete de 1-2 cm.
Taiem 2 cepe in felii subtiri, si celelalte julienne. Usturoiul se taie fin.
Ardeiul iute se trateaza ca si ceapa, facem o textura mixta, o parte o taie marunt, o parte cerculete- asta se va...
Untul se topeste la temperatura mica si apoi se caleste morcovul, ceapa si telina.
Turnam faina "in ploaie" si amestecam pana se incorporeaza toata. Fierbem amestecul 1-2 minute, pana obtinem un roux.
Adaugam apoi, amestecand continuu, bulionul si fondul de vita fierbinte....
Spaghetti putanesca
Maslinele se taie in doua, usturoiul felii fine, fileurile de anchovis se spala, se scurg si se taie felii. Uleiul de masline se incinge, usturoiul si peperoni-ul taiat in feliute se calesc, amestecand continuu. Adaugam apoi si maslinele si saldelele, tinem totul la foc potrivit 5-6 minute....
Chilli con carne
Carnea se curata de grasimea si zgarciurile care-s in plus. Apoi o taiem in cubulete de 1-2 cm. Taiem 2 cepe in felii subtiri, si celelalte julienne. Usturoiul se taie fin. Ardeiul iute se trateaza ca si ceapa, facem o textura mixta, o parte o taie marunt, o parte cerculete- asta se va...
Sosuri frantuzesti-Sauce Espagnole
Untul se topeste la temperatura mica si apoi se caleste morcovul, ceapa si telina. Turnam faina "in ploaie" si amestecam pana se incorporeaza toata. Fierbem amestecul 1-2 minute, pana obtinem un roux. Adaugam apoi, amestecand continuu, bulionul si fondul de vita fierbinte....