Se coc legumele, eu am ales sa le coc pe grătar dar le puteti coace fie la cuptor, fie pe aragaz in functie de posibilitatea fiecaruia.
După ce s.au copt uniform, le punem într-un vas cu capac cu putina sare pentru aproximativ 5 minute. Le scoatem si le cojim, le curățăm si le punem...
Intr-o oala cu pereti inalti se pune apa si zaharul la caramelizat. Cand devine zaharul auriu, se adauga untul, se amesteca continuu pana se topeste si apoi se adauga smantana. Se amesteca continuu pana se omogenizeaza. Se lasa sa clocoteasca de 2-3 ori si se toarna sosul intr-un vas. Se poate...
Sos rosu usturoiat
Se coc legumele, eu am ales sa le coc pe grătar dar le puteti coace fie la cuptor, fie pe aragaz in functie de posibilitatea fiecaruia. După ce s.au copt uniform, le punem într-un vas cu capac cu putina sare pentru aproximativ 5 minute. Le scoatem si le cojim, le curățăm si le punem...
Sos caramel
Intr-o oala cu pereti inalti se pune apa si zaharul la caramelizat. Cand devine zaharul auriu, se adauga untul, se amesteca continuu pana se topeste si apoi se adauga smantana. Se amesteca continuu pana se omogenizeaza. Se lasa sa clocoteasca de 2-3 ori si se toarna sosul intr-un vas. Se poate...