Se fierb pastele, se scurg, se pun iar in cratita in care au fiert. Se porneste focul, se adauga putin ulei, carnea si ouale batute cu condimente. Se amesteca mereu pina se incheaga ouale, iar apoi punem si brinza si mai tinem, sa zic un minut. Oprim focul, punem capacul si lasam asa 5 min.
Se...
Se rumeneste carnea, ceapa, se pun rosiile pasate, restul condimentelor si se lasa la fiert pina e carnea gatita si sosul putin scazut.
Cus-cus-ul se fierbe in apa cu putina sare, se scurge si se pune peste carne.
Pofta buna!
Versiunea mea de carbonara
Se fierb pastele, se scurg, se pun iar in cratita in care au fiert. Se porneste focul, se adauga putin ulei, carnea si ouale batute cu condimente. Se amesteca mereu pina se incheaga ouale, iar apoi punem si brinza si mai tinem, sa zic un minut. Oprim focul, punem capacul si lasam asa 5 min. Se...
Cus-cus si pui cu sos
Se rumeneste carnea, ceapa, se pun rosiile pasate, restul condimentelor si se lasa la fiert pina e carnea gatita si sosul putin scazut. Cus-cus-ul se fierbe in apa cu putina sare, se scurge si se pune peste carne. Pofta buna!