Prăjitura Episcopului – rețeta de prăjitură simplă din albușuri cu glazură
Postat pe: Savori urbane Data: 31.12.2022Prăjitura Episcopului – rețeta de prăjitură simplă din albușuri cu glazură....articol complet
Rulouri cu scorţişoară (Cinnamon roll)
Postat pe: Gourmandine Data: 30.12.2022Ingrediente: Pentru aluat: 710g faina 60ml apa calduta 230ml lapte caldut 2 pliculete drojdie...articol complet
Creveți fierți, cu sos picant cu usturoi – cea mai simplă rețetă
Postat pe: Savori urbane Data: 29.12.2022Creveți fierți, cu sos picant cu usturoi – cea mai simplă rețetă. Cum se fierb...articol complet
Sos aioli picant cu roșii uscate și anșoa – pentru creveți, pește, scoici sau alte fructe de mare
Postat pe: Savori urbane Data: 29.12.2022Sos aioli picant cu roșii uscate și anșoa – pentru creveți, pește, scoici sau alte...articol complet
Chifteluțe glazurate
Postat pe: Gourmandine Data: 29.12.2022Ingrediente: Pentru chiftelute: 1kg si jumatate carne de porc tocata (puteti folosi orice alta...articol complet
Coroniță aperitiv cu somon afumat, cremă de brânză, icre negre și roșii
Postat pe: Savori urbane Data: 29.12.2022Coroniță aperitiv cu somon afumat, cremă de brânză, icre negre și roșii. Rețeta de tort...articol complet
Salată de fenicul cu portocală – potrivită pentru anul nou
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.12.2022M-am gândit la o salată ușoară pentru o noapte specială dar nu numai – salată...articol complet
Tiramisu cu lămâie, limetă, lapte condensat și fulgi de ciocolată – rețeta de Tiramisu stracciatella
Postat pe: Savori urbane Data: 28.12.2022Tiramisu cu lămâie, limetă, lapte condensat și fulgi de ciocolată – rețeta de...articol complet
Coji de tartă sărate, albe sau colorate natural cu spanac și sfeclă – coșulețe fragede pentru mini tarte aperitiv
Postat pe: Savori urbane Data: 28.12.2022Coji de tartă sărate, albe sau colorate natural cu spanac și sfeclă – coșulețe...articol complet
Coșulețe cu brânză și gem – idee de aperitiv
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.12.2022Pentru cei care sunt în căutarea unor aperitive pentru noaptea dintre ani, și nu numai,...articol complet
Ciuperci cu maioneză dietetică și usturoi – rețeta de salată simplă și gustoasă
Postat pe: Savori urbane Data: 27.12.2022Ciuperci cu maioneză dietetică și usturoi – rețeta de salată simplă și gustoasă....articol complet
Steluțe cu brânză Stilton – gustare pentru petreceri
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.12.2022Unul dintre momentele mele favorite, atunci când am prieteni în vizită, e cel în care...articol complet
Brânză Camembert sau Brie în crustă de aluat foietaj, la cuptor – umplută cu nuci și fructe uscate
Postat pe: Savori urbane Data: 27.12.2022Brânză Camembert sau Brie în crustă de aluat foietaj, la cuptor – umplută cu nuci și...articol complet
Plăcintă cu răvașe pentru Anul Nou – rețeta rapidă cu brânză, iaurt și foi subțiri din comerț
Postat pe: Savori urbane Data: 26.12.2022Plăcintă cu răvașe pentru Anul Nou – rețeta rapidă cu brânză, iaurt și foi...articol complet
Prăjitură Mimi cu nucă
Postat pe: Gourmandine Data: 24.12.2022Ingrediente: Pentru foi: 8 albusuri 250g zahar tos 100g miez de nuca macinat 60g faina Pentru...articol complet
Cârnăciori în foietaj
Postat pe: Gourmandine Data: 24.12.2022Ingrediente: 1 pachet de foietaj 400g 400g Carnaciori picanti Aldis (sau orice alti carnaciori...articol complet
Homemade gift box – o idee simplă de cadou
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.12.2022În prag de sărbători, am ales să fac un cadou special prietenilor. Un homemade gift...articol complet
Muschiulet de porc cu legume
Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 21.12.2022Mușchiuleț de porc cu legume, o friptura extrem de gustoasă.Am folosit un muschiulet de porc...articol complet
Ruladă buturugă verticală cu ciuperci din bezea – rețeta de tort trunchi de copac sau Buche de Noel
Postat pe: Savori urbane Data: 21.12.2022Ruladă buturugă verticală cu ciuperci din bezea – rețeta de tort trunchi de copac sau...articol complet
White Snickers – Tort cu arahide si caramel – ebook
Postat pe: Pastry Workshop Data: 21.12.2022The post White Snickers – Tort cu arahide si caramel – ebook appeared first on Pastry...articol complet