Blogosfera culinara

VIDEO: Biscuiti marocani cu lamaie

Postat pe: Retetele bunicii Data: 25.04.2023

Ingrediente 1 ou 50 g zahar pudra 50 ml ulei vegetal Co [...] Articolul VIDEO: Biscuiti marocani...articol complet

VIDEO: Felii de mere in foietaj

Postat pe: Retetele bunicii Data: 25.04.2023

Ingrediente 2 mere 1 pachet de foietaj (~ 275 g) 25 g u [...] Articolul VIDEO: Felii de mere in...articol complet

VIDEO: Clatite pufoase cu iaurt grecesc

Postat pe: Retetele bunicii Data: 25.04.2023

Ingrediente 2 oua 300 g iaurt grecesc 30 g zahar pudra [...] Articolul VIDEO: Clatite pufoase...articol complet

Cotlet de porc cu sos de unt

Postat pe: Adi Hadean Data: 24.04.2023

Începem săptămâna cu o nouă provocare a lui chef Adrian Hădean şi anume „pentru...articol complet

Risotto carbonara – rețeta de orez cremos alla carbonara

Postat pe: Savori urbane Data: 23.04.2023

Risotto carbonara – rețeta de orez cremos alla carbonara. Câte minute se...articol complet

Chifle cu ciuperci, bacon, mozzarella și unt topit cu usturoi și verdețuri – din aluat pufos cu cartofi (piure)

Postat pe: Savori urbane Data: 22.04.2023

Chifle cu ciuperci, bacon, mozzarella și unt topit cu usturoi și verdețuri...articol complet

Frigănele de cozonac, sos de caramel și cremă de vanilie

Postat pe: Adi Hadean Data: 21.04.2023

„Nimic nu se aruncă, totul se transformă 😊.” Pentru mine, evitarea risipei...articol complet

Salată Shuba și Salată Mimosa

Postat pe: Adi Hadean Data: 19.04.2023

Asăzi este despre risipa alimentară. De fapt de fiecare dată este. Este bine să știm să...articol complet

Tarta cu piept de pui si fasole

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 19.04.2023

 Acum, dupa sarbatori, parca o merge o tarta, cu o carne mai lejera si ceva legume! Puteti...articol complet

Ciorbă de pește

Postat pe: Adi Hadean Data: 18.04.2023

Să nu risipeşti, ci să dăruieşti! Săptămâna aceasta chef Adrian Hădean ne provoacă cu o...articol complet

Cozonac cu stafide, clasic

Postat pe: Gourmandine Data: 14.04.2023

Ingrediente: 3 kg făină albă 1 kg zahăr 40 g sare 1,5 l lapte 12 ouă 400 g unt 150 g drojdie...articol complet

Cotlete de miel în crustă verde de ierburi aromatice, parmezan și panko – rețeta de coaste de miel la cuptor

Postat pe: Savori urbane Data: 14.04.2023

Cotlete de miel în crustă verde de ierburi aromatice, parmezan și panko –...articol complet

Câteva rețete potrivite pentru Paște

Postat pe: Adi Hadean Data: 14.04.2023

În ceasul al XII-lea fără un sfert, să zic așa, vă mai las câteva rețete potrivite pentru...articol complet

Cartofi noi prăjiți întregi sau jumătăți, cu tot cu coaja subțire – rețeta cea mai simplă și rapidă

Postat pe: Savori urbane Data: 14.04.2023

Cartofi noi prăjiți întregi sau jumătăți, cu tot cu coaja...articol complet

Chocoflan

Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 13.04.2023

Chocoflan este o prajitura absolut delicioasa!!! Nu degeaba i se mai spune si prajitura...articol complet

Tort Cranț (Kranz) cu nuci caramelizate și 3 tipuri de cremă colorată natural: roz, verde și de cacao

Postat pe: Savori urbane Data: 13.04.2023

Tort Cranț (Kranz) cu nuci caramelizate și 3 tipuri de cremă colorată...articol complet

Sărățele duble tip spic, răsucite și foietate – rețeta de saleuri crocante cu brânză

Postat pe: Savori urbane Data: 12.04.2023

Sărățele duble tip spic, răsucite și foietate – rețeta...articol complet

Pască fără aluat – un deliciu de Paște

Postat pe: Adi Hadean Data: 12.04.2023

Pentru mine orice sărbătoare este un prilej pentru a găti și pentru a împărți...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]