Blogosfera culinara

Ciorba sau borșul de pește lipovenesc

Postat pe: Gourmandine Data: 18.12.2023

Borșul de pește lipovenesc este o supă tradițională în bucătăria lipovenilor, o...articol complet

Prăjitură cu gem de zmeură și aluat răzuit

Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 16.12.2023

Prăjitură cu gem de zmeură și aluat răzuit.Se pregătește super simplu, este delicioasă,...articol complet

Griș cu lapte si dulceață de coji de portocala

Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 16.12.2023

Gris cu lapte și dulceață de coji de portocale 🍊Așa ne-am răsfățat simțurile in...articol complet

Tort cu mascarpone si bezea

Postat pe: Pastry Workshop Data: 15.12.2023

The post Tort cu mascarpone si bezea appeared first on Pastry Workshop. Torturile au ceva magic,...articol complet

Pui la cuptor – Zdravăn Moldovenesc de la Familia Safir

Postat pe: Adi Hadean Data: 14.12.2023

Doamnelor, domnilor, dragii mei, bine ați revenit la Farfurii Curate, un nou episod în care...articol complet

Chifteluțe de ricotta cu sos de roșii

Postat pe: Adi Hadean Data: 13.12.2023

Cu căldură. Așa simt eu de fiecare dată când gătesc pentru cei dragi. Și de fiecare dată...articol complet

Babka, cozonac insiropat cu umplutura de ciocolata si nuci

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.12.2023

 O noua reteta de cozonac, Babka, cica o reteta europeana sau mai mult poloneza ar spune...articol complet

Cornuleţe cu nucă şi fursecuri asortate

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.12.2023

Este acel moment din an când ne pregătim cu bucurie şi multă căldură în suflet să...articol complet

Sarmale moldovenești

Postat pe: Gourmandine Data: 11.12.2023

Ingrediente: Pentru sarmale: 1 varză murată mare 500 g carne de porc (pulpa sau amestec de...articol complet

Mâncărică de castraveți murați

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.12.2023

Tradițional românesc. O sumedenie de rețete de mâncare românească de la fasole, varză, tot...articol complet

Sarmale de post, du varză

Postat pe: Gourmandine Data: 06.12.2023

Ingrediente: Pentru varză: 1 varză murată (sau 2 varză proaspătă) 1-2 foi de dafin Pentru...articol complet

Fasole cu ciolan afumat la cuptor

Postat pe: Adi Hadean Data: 06.12.2023

Bucătăria românească este bogată în arome și diversitate, reflectând tradițiile și...articol complet

Orez cu fructe de mare

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.12.2023

 Pentru iubitorii de peste si fructe de mare, acest orez este grozav. Din pacate nu avem noi...articol complet

Fasole bătută cu ceapă călită

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.12.2023

Chiar daca iubesc și alte culturi gastronomice și îmi place să gătesc cât mai diversificat,...articol complet

Macarons cu crema de ciocolată

Postat pe: Hai sa gatim! Data: 01.12.2023

Ingrediente:  3 albusuri la temperatura camerei  50 gr. zahar tos  200 gr....articol complet

Croquembouche

Postat pe: Hai sa gatim! Data: 01.12.2023

Profil aromatic – menta

Postat pe: Pastry Workshop Data: 01.12.2023

The post Profil aromatic – menta appeared first on Pastry Workshop. Menta este una dintre...articol complet

Ziua Nationala a Romaniei, Alba Iulia 2022

Postat pe: Laura Sava Data: 01.12.2023

  Dragilor, v-am pregatit o postare speciala astazi, pe care am intitulat-o: Ziua Nationala...articol complet

Fursecuri cu nuca si cacao de post

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 30.11.2023

 Zilele acestea aveam pofta de fursecuri, asa ca trebuia musai sa pregatesc cateva. Le-am...articol complet

Frigărui pane cu Răsfăț Românesc de la Familia Safir

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.11.2023

Dragilor, azi n-am multe de spus, mai bine vă arăt, că știți vorba aia „vorba multă,...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]