Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Milkshake cu nuci, alune, in şi stafide

Data:20.09.2013

Ingrediente: Lapte Nuci Alune de pădure Seminţe de in Stafide Miere Mod de preparare: Laptele... articol complet

Suc cu sfeclă roşie, mere şi morcovi

Data:16.09.2013

Ingrediente: o jumătate de sfeclă roşie crudă 1 morcov 3 sau 4 mere Mod de preparare:... articol complet

Suc de mango cu ananas

Data:10.08.2013

Ingrediente: mango ananas Mod de preparare: Curăţăm fructul de mango de coajă, apoi îl... articol complet

Suc de mere si pere

Data:06.08.2013

Ingrediente: mere pere Mod de preparare: Intocmai celorlalte retete de sucuri, publicate... articol complet

Suc de piersici, prune şi renglote

Data:29.07.2013

Ingrediente: prune renglote piersici Mod de preparare: Tăiem bucaţele renglotele, prunele şi... articol complet

Suc din caise şi cireşe

Data:01.07.2013

Ingrediente: caise cirese apa Mod de preparare: Se taie caisele in bucatele, si ciresele, fara... articol complet

Vinul si podgoriile romanesti (II)

Data:30.06.2013

Se spune ca fiecare bea vinul pe care-l merita. Aceasta inseamna ca, de la cultivarea vitei de... articol complet

Vinul, puţină istorie (I)

Data:29.06.2013

” Vinul este cea mai sanatoasa si mai igienica dintre bauturi” – considera... articol complet

Suc din rubarbă

Data:27.06.2013

Rubarba e o leguma, bogata in multe microelemente si vitamina C. In alimentatie se foloseste doar... articol complet

Ceai de ghimbir

Data:20.06.2013

Ingrediente: ghimbir lamaie apa miere Ghimbirul este folosit, in special proaspat, fie ras, fie... articol complet

Suc de mere şi morcovi

Data:12.06.2013

Ingrediente: mere morcovi ardei (capia sau gras) miere (optional) Mod de preparare: Este o reteta... articol complet

Mirodeniile şi prepararea reţetelor

Data:04.06.2013

Iata cateva lucruri, bune de stiut, despre mirodeniile cel mai des intalnite, folosite la... articol complet

Mere uscate, la cuptor

Data:29.05.2013

Mod de preparare: Prepararea este foarte uşoară. Se coc în cuptor, la 40-50°C, aproximativ 7... articol complet

Rodiile si sucul de rodii

Data:14.05.2013

Rodia nu se cultiva în tara noastra, dar are o arie destul de raspândita, pentru a asigura... articol complet

Prajitura Kinder Pinguin – Reteta incercata de Nicoleta Iacob

Data:14.05.2013

Reteta o puteti gasi aici: http://gourmandine.ro/reteta-prajituri/prajitura-kinder-pinguin/... articol complet

Fursecuri in alb si negru – Reteta incercata de Nicoleta Iacob

Data:22.04.2013

Reteta o puteti gasi aici: http://gourmandine.ro/retete-fursecuri/fursecuri-in-alb-si-negru/... articol complet

Fursecuri in alb si negru

Data:15.04.2013

Ingrediente: 175 g. unt de buna calitate, fara sare 150 g. zahar farin vanilat 300 g. faina 1 ou... articol complet

Cozonac pufos – Reteta incercata de Nicoleta Iacob

Data:15.03.2013

Reteta o puteti gasi aici: http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/cozonac/ Va multumesc... articol complet

Cozonac Rosenkrantz – Reţetă încercată de Lia Dancu

Data:27.02.2013

Multumesc pentru inca o reteta excelenta!! Lia Reteta o puteti gasi aici:... articol complet

Reteta incercata de Andreea Tudor – Cozonac Rosenkrantz

Data:27.07.2012

Buna… Numele meu este Andreea Tudor si am incercat reteta ta de Cozonac RosenKrantz numai... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]