Recipes for every taste. Step by step recipes.
Fisticul in prepararea retetelor culinare
Data:21.05.2017Fructul arborelui de fistic este o nucă ce are o valoare culinară deosebită. Se foloseşte... articol complet
In ce se foloseste feniculul – Breviar culinar
Data:16.05.2017Feniculul – de origine mediteraneană, seamănă puţin cu anasonul la gust, fiind dulceag... articol complet
Dafinul si frunzele de dafin in prepararea retetelor culinare
Data:09.05.2017Dafinul este un arbust mereu verde cu frunze uşor ondulate pe margini, care se usucă şi se... articol complet
La ce se foloseste chimenul in gastronomie
Data:06.05.2017Chimenul are un aspect similar cu cel al mărarului. Este folosit la condimentarea... articol complet
Despre cuisoare – Beneficii gastronomice
Data:02.05.2017Cuişoarele provin din Insulele Moluce, Indonezia, cunoscute şi ca Insulele Mirodeniilor.... articol complet
Caperele in bucatariile mediteraneene – Breviar gastronomic
Data:28.04.2017Caperele sunt bobocii nedeschişi ai florilor plantei Capparis Spinosa. Planta de Capere creşte... articol complet
Coriandru – Breviar gastronomic
Data:26.04.2017Coriandu mai poartă și denumirile de puciognă, buruiană-pucioasă sau piper-alb, fiind... articol complet
Curcuma in bucatarie – Turmericul sau Sofranul indian
Data:24.04.2017Curcuma (curcuma longa), cunoscută și sub numele de turmeric (terra merita) sau, mai popular,... articol complet
Retetele cu Cardamom – Breviar culinar
Data:27.11.2015Cardamomul este, poate, cea mai vechie mirodenie din lume. De aceea, este un ingredient scump,... articol complet
Happy Halloween 2015
Data:30.10.2015Ingrediente: Clementine Banane Fulgi de ciocolata Bucatele de telina (tulpina) Mod de preparare:... articol complet
Degetariţa
Data:07.08.2015Degetariţa este o plantă erbacee veninoasă, care crește prin păduri şi are tulpina... articol complet
Dafinul şi frunzele de dafin
Data:05.08.2015Dafinul este un arbust mereu verde, cu frunze uşor ondulate pe margini, care se usucă şi se... articol complet
Cresonul – Retete cu creson
Data:04.08.2015Cresonul e un fel de iarbă cu frunze lungi, de culoare verde intens, având o aromă piperată,... articol complet
Despre cimbru, in bucatarie
Data:12.02.2015Cimbrul, înrudit cu cimbrisorul, este folosit în prepararea reţetelor culinare drept... articol complet
Cimbrişorul în preparatele gastronomice
Data:29.01.2015Cimbrişorul, în româneşte, s-a numit după fratele său mai mare, cimbrul, cu care şi... articol complet
La mulţi ani, 2015!
Data:31.12.2014S-ar putea să-ţi placă şi alte reţete:Retete incercate de Monica LaslauCosulete din spuma de... articol complet
Suc din bulbi de fenicul cu mere şi lămâie
Data:14.11.2014Ingrediente: Fructele de fenicul mai sunt numite şi fructe de anason dulce. Bulbul de fenicul... articol complet
Festivalul culinar din Ţara Oltului
Data:05.11.2014In luna Noiembrie a fiecărui an, la Avrig are loc Festivalului produselor şi tradiţiilor din... articol complet
Un Halloween culinar
Data:31.10.2014Un altfel de Halloween, cel putin, la fel de gustos! S-ar putea să-ţi placă şi alte... articol complet
Boabele de ienupăr – Breviar gastronomic
Data:02.09.2014Ienupărul e numit şi brădişor, archiş sau ghimbăr. Părţile utilizate sunt fructele... articol complet