Recipes for every taste. Step by step recipes.
Fagottini ripieni – Săculeți umpluți cu salam, roșii și mozarella
Data:05.01.2021Ingrediente: Pentru aluat: 5oog faina 250ml apa calduta 1 pliculet drojdie uscata 1 lingurita... articol complet
Plachie de pește (crap) cu garnitură de orez
Data:03.01.2021Ingrediente: 1 crap de 4 kg Pentru plachia de pește: 10 cepe potrivite 10 rosii potrivite pentru... articol complet
La mulți ani, Gourmandine – 2021!
Data:30.12.2020Gourmandine urează tuturor prietenilor fideli un An Nou fericit și multă sănătate! p.s.: și... articol complet
Prăjitură „Cuburi de gheață”
Data:30.12.2020Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 120g zahar tos 1 plic praf de copt 70g cacao 80g faina Pentru... articol complet
Salată boeuf
Data:29.12.2020Ingrediente: 520g piept curcan 320g morcov 700g cartofi 150g pastranac 150g telina 400g mazare in... articol complet
Ruladă de cașcaval cu brânză și șuncă
Data:29.12.2020Ingrediente: 300g cascaval 100g unt sau margarina Sare dupa gust Pentru umplutura: 500g branza... articol complet
Curcan umplut, cu garnitură de fructe și legume
Data:26.12.2020Ingrediente: 1 curcan 4, 600kg Vegeta Ulei Pentru umplutura: 400g ciuperci 800g carne porc... articol complet
Ouă umplute cu salată boeuf
Data:25.12.2020Ingrediente: 12 oua Pentru umplutura: 350g mazare 250g sunca York 200g Cascaval Dalia Sare si... articol complet
Brioșe Chelsea cu unt, stafide și suc de portocale
Data:19.12.2020Ingrediente: Pentru aluat: 500g faina 225ml lapte 1 ou 75g zahar pudra Un praf de sare 50g unt... articol complet
Budinca de macaroane cu brânză dulce și stafide
Data:18.12.2020Ingrediente: 400g macaroane 600g branza dulce de vaci 15 linguri de zahar tos (puteti pune mai... articol complet
Kiwi in sirop de lămâie
Data:17.12.2020Ingrediente: 800g kiwi 400g zahar tos 4 linguri zeama de lamaie 1 felie de lamaie Mod de... articol complet
Scallion pancakes (Clătite chinezeși cu ceapă verde)
Data:07.12.2020Ingrediente: 400g faina 250ml apa clocotita Sare Coditele de la 3 legaturi de ceapa verde... articol complet
Gulii umplute, în sos alb cu smântână și carne
Data:04.12.2020Ingrediente: 8 gulii de marime medie Pentru umplutura: 400g piept de pui (se poate folosi orice... articol complet
Plăcintă cu brânză (Pachețele cu brânză de vaci și telemea)
Data:26.11.2020Ingrediente: Un pachet foi de placinta 500g branza telemea de oaie 150g branza dulce de vaci 2... articol complet
Brioche spiralate cu nucă
Data:25.11.2020Ingrediente: Pentru aluat: 500g faina 140ml apa calduta 2 plicule drojdie uscata 100g margarina... articol complet
Poolish Focaccia – Pâine coaptă la vatră
Data:19.11.2020În Roma antică, panis focacius era o pâine plană, coaptă pe vatră. Cuvântul este derivat... articol complet
Plăcintă cu dovlecei, șuncă, roșii și cașcaval
Data:16.11.2020Ingrediente: 750g dovlecei 1 ceapa mare 150g faina 6oua 1 plic praf de copt 240g branzica Almete... articol complet
Catofi la cuptor, în două culori
Data:10.11.2020Ingrediente: 6 cartofi medii albi/rosii 2 cartofi dulci Un praf de sare 1 lingurita vegeta Ulei... articol complet
Supă de găluşte de griş cu carne
Data:04.11.2020Ingrediente: Pentru supa: Carne de pui (pulpe, piept, aripioare) 100g telina 2 morcovi 1 ceapa... articol complet
Pui pane cu garnitură de cartofi piure
Data:29.10.2020Ingrediente: Pentru carnita de pui pane: Carne de pui (pulpe, piept, aripioare) 100g telina 2... articol complet