Recipes for every taste. Step by step recipes.
Hribi – Pitoance – Mănătărci
Data:30.06.2020Hribi sau Pitoance, Manatarci cum sunt cunoscute in unele zone, sunt ciuperci comestibile, care... articol complet
Ciulama de hribi cu mămăliguță – Ciulama de ciuperci
Data:28.06.2020Ingrediente: Pentru ciulama: 1,5 kg hribi 3 cepe medii 1 lingura faina 3 linguri smantana 1... articol complet
Plăcintă „Fiamminga” cu aromă de portocale
Data:26.06.2020Ingrediente: 500g faina 100ml apa calduta 100ml lapte caldut 1 plic drojdie uscata Dr. Qetker... articol complet
Bucte – Buchtelbn – Buhteljni (Slovenia)
Data:18.06.2020Rețeta românească mai poartă denumirea de Bucte, iar în Germania, de Buchteln, cea de față... articol complet
Crescente – Pătrățele picante cu brânză și kaizer
Data:16.06.2020Ingrediente: 500g faina 200g branza brie sau gorgonzola (cu mucegai verde sau albastru) 1 plic... articol complet
Piept de porc cu sos caramelizat, ananas și cartofi copți
Data:13.06.2020Ingrediente: Pentru 4 portii 8 felii piept de porc (se pot folosi cotlete, costite, ceafa de... articol complet
Tartellette cu cremă de ananas
Data:09.06.2020Ingrediente: Pentru coca: 500g faina 250g margarina Rama 150g zahar pudra Un praf de sare 6... articol complet
Coșulețe din spumă de cartofi cu ciuperci
Data:05.06.2020Ingrediente: Pentru umplutura: 500g ciuperci 2 linguri cu varf margarina 5 rosii cherry 3 catei... articol complet
Spirale cu Mozzarella – Girandole alla Mozzarella
Data:04.06.2020Ingrediente: Pentru aluat: 5oog faina 200g mozzarella (in zer) dar eu am folosit din cea vidata... articol complet
Gogoși napoletane cu crema pasticcera
Data:02.06.2020Ingrediente: Pentru zeppole: 500g faina 380g apa calduta 1 plic drojdie uscata 1 lingurita zahar... articol complet
Dulciuri napoletane – Zeppole Di San Giuseppe
Data:29.05.2020Ingrdiente: Pentru Zeppole: 400g faina 400g apa 80g margarina Rama 10oua Un praf de sare 2... articol complet
Tocăniță de pipote, cu cartofi
Data:22.05.2020Ingrediente: 700g pipote 250g bacon 2 cepe 8 carofi medii 4 morcovi 200ml bulion 3 linguri... articol complet
Salată de ton cu paste și porumb
Data:20.05.2020Ingrediente: 250g paste 2 cutii conserve ton maruntit in ulei (260g) 1 cutie conserva porumb... articol complet
Costiță cu mazăre în sos de roșii
Data:19.05.2020Ingrediente: 1kg costita afumata Un praf de sare 600g mazare verde (congeleta am avut eu) 1... articol complet
Foietaj cu brânză dulce de vaci – Șarpe încolăcit
Data:16.05.2020Ingrediente: 1 pachet foietaj 600g branza dulce de vaci 200g zahar tos 2 plicuri zahar vanilinat... articol complet
Pâine Focaccia cu roșii cherry și măsline
Data:13.05.2020Ingrediente: Pentru maia: 150g faina 1 plic drojdie uscata Dr. Qetker 1 lingurita zahar Un praf... articol complet
Cordon bleu din cotlet de porc, șuncă și cașcaval cu cartofi țărănești
Data:12.05.2020Ingrediente: Pentru Cordon bleu: 14 felii de cotlet de porc fara os (cantitatea e dupa... articol complet
Prăjitură „Căpșunica”
Data:11.05.2020O super prajiturica cu capsuni. Ingrediente: 750g capsuni Pentru compozitia din galbenusuri: 5... articol complet
Plăcintă cu brânză (Torta di ricotta)
Data:11.05.2020Ingrediente: 500g faina 500g branza ricotta * 250g zahar tos 40g margarina Rama 6 oua 2 esente de... articol complet
Chec cu ciuperci, șuncă și brânză
Data:10.05.2020Ingrediente: 600g ciuperci 4 linguri de faina 4 oua 3 linguri smantana 10 feliute sunca 7... articol complet