Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Hribi – Pitoance – Mănătărci

Data:30.06.2020

Hribi sau Pitoance, Manatarci cum sunt cunoscute in unele zone, sunt ciuperci comestibile, care... articol complet

Ciulama de hribi cu mămăliguță – Ciulama de ciuperci

Data:28.06.2020

Ingrediente: Pentru ciulama: 1,5 kg hribi 3 cepe medii 1 lingura faina 3 linguri smantana 1... articol complet

Plăcintă „Fiamminga” cu aromă de portocale

Data:26.06.2020

Ingrediente: 500g faina 100ml apa calduta 100ml lapte caldut 1 plic drojdie uscata Dr. Qetker... articol complet

Bucte – Buchtelbn – Buhteljni (Slovenia)

Data:18.06.2020

Rețeta românească mai poartă denumirea de Bucte, iar în Germania, de Buchteln, cea de față... articol complet

Crescente – Pătrățele picante cu brânză și kaizer

Data:16.06.2020

Ingrediente: 500g faina 200g branza brie sau gorgonzola (cu mucegai verde sau albastru) 1 plic... articol complet

Piept de porc cu sos caramelizat, ananas și cartofi copți

Data:13.06.2020

Ingrediente: Pentru 4 portii 8 felii piept de porc (se pot folosi cotlete, costite, ceafa de... articol complet

Tartellette cu cremă de ananas

Data:09.06.2020

Ingrediente: Pentru coca: 500g faina 250g margarina Rama 150g zahar pudra Un praf de sare 6... articol complet

Coșulețe din spumă de cartofi cu ciuperci

Data:05.06.2020

Ingrediente: Pentru umplutura: 500g ciuperci 2 linguri cu varf margarina 5 rosii cherry 3 catei... articol complet

Spirale cu Mozzarella – Girandole alla Mozzarella

Data:04.06.2020

Ingrediente: Pentru aluat: 5oog faina 200g mozzarella (in zer) dar eu am folosit din cea vidata... articol complet

Gogoși napoletane cu crema pasticcera

Data:02.06.2020

Ingrediente: Pentru zeppole: 500g faina 380g apa calduta 1 plic drojdie uscata 1 lingurita zahar... articol complet

Dulciuri napoletane – Zeppole Di San Giuseppe

Data:29.05.2020

Ingrdiente: Pentru Zeppole: 400g faina 400g apa 80g margarina Rama 10oua Un praf de sare 2... articol complet

Tocăniță de pipote, cu cartofi

Data:22.05.2020

Ingrediente: 700g pipote 250g bacon 2 cepe 8 carofi medii 4 morcovi 200ml bulion 3 linguri... articol complet

Salată de ton cu paste și porumb

Data:20.05.2020

Ingrediente: 250g paste 2 cutii conserve ton maruntit in ulei (260g) 1 cutie conserva porumb... articol complet

Costiță cu mazăre în sos de roșii

Data:19.05.2020

Ingrediente: 1kg costita afumata Un praf de sare 600g mazare verde (congeleta am avut eu) 1... articol complet

Foietaj cu brânză dulce de vaci – Șarpe încolăcit

Data:16.05.2020

Ingrediente: 1 pachet foietaj 600g branza dulce de vaci 200g zahar tos 2 plicuri zahar vanilinat... articol complet

Pâine Focaccia cu roșii cherry și măsline

Data:13.05.2020

Ingrediente: Pentru maia: 150g faina 1 plic drojdie uscata Dr. Qetker 1 lingurita zahar Un praf... articol complet

Cordon bleu din cotlet de porc, șuncă și cașcaval cu cartofi țărănești

Data:12.05.2020

Ingrediente: Pentru Cordon bleu: 14 felii de cotlet de porc fara os (cantitatea e dupa... articol complet

Prăjitură „Căpșunica”

Data:11.05.2020

O super prajiturica cu capsuni. Ingrediente: 750g capsuni Pentru compozitia din galbenusuri: 5... articol complet

Plăcintă cu brânză (Torta di ricotta)

Data:11.05.2020

Ingrediente: 500g faina 500g branza ricotta * 250g zahar tos 40g margarina Rama 6 oua 2 esente de... articol complet

Chec cu ciuperci, șuncă și brânză

Data:10.05.2020

Ingrediente: 600g ciuperci 4 linguri de faina 4 oua 3 linguri smantana 10 feliute sunca 7... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]