Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Sandwich cu pui

Data:26.10.2020

Ingrediente: Aceste cantitati, eu le-am folosit pentru 8 sandwich-uri: 500g carne de pui (puteti... articol complet

Pancakes – Clătite americane cu dulceaţă de zmeură

Data:20.10.2020

Ingrediente: 450 g faina 2 pliculete praf de copt Un praf mic de sare 3 oua 6 linguri cu varf... articol complet

Prăjitură Kinder Pinguin

Data:13.10.2020

Ingrediente Pentru blat: 10 oua 200 grame zahar tos 2 pliculete de zahar vanilinat 5 linguri de... articol complet

Ficăţei de pui cu sos de smântână şi garnitură de orez

Data:29.09.2020

Ingrediente: 1kg ficatei de pui Ulei pentru prajit Pentru sos: 2 cepe mari 1 ardei mare Ulei... articol complet

Chec cu ton şi brânză Gorgonzola

Data:23.09.2020

Ingrediente: 1 ardei verde mediu 1 ardei rosu mediu 1 ardei galben mediu 1 ceapa medie Sare si... articol complet

Leche frita (Lapte fript)

Data:19.09.2020

Leche frita (sau literalmente „lapte prăjit”) este un desert tipic, din nordul... articol complet

Tort de căpșuni și zmeură cu cremă de ciocolată

Data:27.08.2020

Ingrediente: Pentru blat: 8 oua 8 linguri faina 8 linguri zahar tos Pentru crema: 70g faina 500ml... articol complet

Moussaka grecească de vinete cu cașcaval ras și sos Bechamel

Data:25.08.2020

Ingrediente: 4 vinete mari 1kg cotlet de porc (carne tocata) 2 cepe mari 200 ml vin alb sec 6... articol complet

Plăcinte cu mere – Girandole con mele – Rondele

Data:24.08.2020

Girandole, adica placintele sau un fel de gogosi sunt niste clatite umplute cu mere, care se... articol complet

Perinite cu cascaval – parmezan – Parmigianini

Data:15.08.2020

Parmigianini sunt sandwich-uri super moi, care conțin o cantitate bună de parmezan ras, ce, pe... articol complet

Pui cu sos de gutui și miere

Data:13.08.2020

Ingrediente: Pentru friptura de pui: 1 pui 1 lingura cu varf vegeta 1 lingura cu varf boia dulce... articol complet

Cartofi franțuzești cu brânză și cașcaval

Data:04.08.2020

Ingrediente: 1kg si 200g cartofi 500g branza feta 7 oua fierte 400g cascaval Magarina pentru uns... articol complet

Muffins cu gem de frăguțe

Data:31.07.2020

Ingrediente: 300g faina 120g zahar tos 110g margarina 1 plic praf de copt 2 plicuri zahar... articol complet

Cornetti cu aromă de portocală și gem de caise – Cornuri

Data:25.07.2020

Ingrediente: Pentru aluat: 650g faina 80g margarina 1 plic drojdie uscata Dr. Qetker 150ml lapte... articol complet

Castane coapte

Data:22.07.2020

Ingrediente: Castane (in ce cantitate doriti) Mod de preparare: Luati castanele, le puteti sterge... articol complet

Tort panna cota cu struguri și zmeură

Data:19.07.2020

Ingrediente: 2l smantana dulce 7oo g zahar pudra 4 pliculete zahar vanilinat 5 plicuri gelatina... articol complet

Cornuri moi, sărate – Cornetti morbidi, salati

Data:14.07.2020

Ingrediente: Pentru aluat: 500g faina 100ml lapte caldut 1 plic drojdie uscata dr. Qetker 1... articol complet

Prăjitură „Ileana”

Data:12.07.2020

Ingrediente: Pentru foi: 10 albusuri 300g zahar tos 100g faina 300g nuci macinate Pentru crema:... articol complet

Tocăniță de pulpe de pui cu fasole verde

Data:08.07.2020

Ingrediente: 9 pulpe de pui (partea inferioara) 4 cartofi medii 3 morcovi medii 1 borcan fasole... articol complet

Nertera (Nertera granadensis)

Data:03.07.2020

Saptamana aceasta am achizitionat cateva plantute ornamentale, Nertera. Sunt tare frumusele cu... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]