Pască 2 în 1 cu bordură împletită din cozonac umplut cu nucă și mac – pasca surpriză
Data:01.04.2023Pască 2 în 1 cu bordură împletită din cozonac umplut cu nucă și mac – pasca... articol complet
Écrasé de cartofi cu smântână, unt și verdețuri – rețeta franțuzească de cartofi zdrobiți
Data:31.03.2023Écrasé de cartofi cu smântână, unt și verdețuri – rețeta franțuzească de cartofi... articol complet
Prăjitură secuiască cu aluat fraged, gem și bezea cu nucă – rețeta străbunicii mele Buia
Data:30.03.2023Prăjitură secuiască cu aluat fraged, gem și bezea cu nucă – rețeta străbunicii mele... articol complet
Zmeură cu ciocolată albă și neagră, cu miez de fistic – desert simplu și rapid Franui style
Data:29.03.2023Zmeură cu ciocolată albă și neagră, cu miez de fistic – desert simplu și rapid Franui... articol complet
Indiene cu frișcă naturală și glazură de ciocolată cu fondant – rețeta originală
Data:28.03.2023Indiene cu frișcă naturală și glazură de ciocolată cu fondant – rețeta originală de... articol complet
Cornulețe Minune cu nucă și gem sau mini portofele fragede – rețeta străbunicii mele Buia
Data:25.03.2023Cornulețe Minune cu nucă și gem sau mini portofele fragede – rețeta străbunicii mele... articol complet
Cartofi crocanți (răsturnați) cu crustă de parmezan și usturoi – la cuptor
Data:24.03.2023Cartofi crocanți (răsturnați) cu crustă de parmezan și usturoi – la cuptor. Rețeta de... articol complet
Omletă în lipie sau tortilla – rețeta de omletă la cuptor cu cașcaval și șuncă sau bacon
Data:21.03.2023Omletă în lipie sau tortilla – rețeta de omletă la cuptor cu cașcaval și șuncă sau... articol complet
Calissons d’Aix cu migdale și fructe confiate – rețeta de specialități dulci din sudul Franței
Data:19.03.2023Calissons d’Aix cu migdale și fructe confiate – rețeta de specialități dulci din... articol complet
Clătită uriașă aperitiv cu șuncă, smântână și cașcaval – la cuptor
Data:18.03.2023Clătită uriașă aperitiv cu șuncă, smântână și cașcaval – la cuptor. Budincă... articol complet
Chisătură ardelenească – rețeta de pastă de slănină afumată cu ceapă și verdeață
Data:16.03.2023Chisătură ardelenească – rețeta de pastă de slănină afumată cu ceapă și... articol complet
Sos alb de post – rețeta de sos „Bechamel” vegan – fin și cremos
Data:15.03.2023Sos alb de post – rețeta de sos „Bechamel” vegan – fin și cremos. Cum se face... articol complet
Clătită uriașă la cuptor – cu cremă de vanilie, gem de zmeură și fructe de pădure
Data:14.03.2023Clătită uriașă la cuptor – cu cremă de vanilie, gem de zmeură și fructe de pădure.... articol complet
Yorkshire Pudding rețeta de budinci englezești din aluat de clătite – la cuptor
Data:11.03.2023Yorkshire Pudding rețeta de budinci englezești din aluat de clătite – la cuptor. Cum se... articol complet
Cartofi rumeniți cu morcovi caramelizați și usturoi copt – la cuptor
Data:10.03.2023Cartofi rumeniți cu morcovi caramelizați și usturoi copt – la cuptor. Garnitură sau fel... articol complet
Dovlecei pane de post cu usturoi și crustă crocantă – rețeta la cuptor sau la air fryer
Data:06.03.2023Dovlecei pane de post cu usturoi și crustă crocantă – rețeta la cuptor sau la air... articol complet
New York Rolls rețeta de spirale foietate, umplute cu cremă și glazurate
Data:05.03.2023New York Rolls rețeta de spirale foietate, umplute cu cremă și glazurate. Melcișori din aluat... articol complet
Sos 1000 de insule – rețeta de Thousand Island Dressing de casă
Data:04.03.2023Sos 1000 de insule – rețeta de Thousand Island Dressing. Cum se face sosul „o mie de... articol complet
Icre de fasole cu ceapă și ulei de dovleac sau de floarea soarelui – rețeta de post
Data:03.03.2023Icre de fasole cu ceapă și ulei de dovleac sau de floarea soarelui – rețeta de post.... articol complet
Aluat pentru croissant, New York Roll, Cruffin, pain au chocolat, pain aux raisins sau alte viennoiseries
Data:03.03.2023Aluat pentru croissant, New York Roll, Cruffin, pain au chocolat, pain aux raisins sau alte... articol complet