Mujdei de usturoi verde sau leurdă cu lămâie și pătrunjel, gremolata style – pentru carne de miel, pește, vită, pui sau porc
Data:13.04.2023Mujdei de usturoi verde sau leurdă cu lămâie și pătrunjel, gremolata... articol complet
Tort Cranț (Kranz) cu nuci caramelizate și 3 tipuri de cremă colorată natural: roz, verde și de cacao
Data:13.04.2023Tort Cranț (Kranz) cu nuci caramelizate și 3 tipuri de cremă colorată... articol complet
Sărățele duble tip spic, răsucite și foietate – rețeta de saleuri crocante cu brânză
Data:12.04.2023Sărățele duble tip spic, răsucite și foietate – rețeta... articol complet
Mini pască fără aluat, cu lapte condensat și ciocolată – păscuțe sau cheesecakes coapte în forme de savarine
Data:12.04.2023Mini pască fără aluat, cu lapte condensat și ciocolată –... articol complet
Mini drob de miel sau de pui copt în forme de brioșe (muffins) – rețeta de mini droburi fragede și gustoase
Data:11.04.2023Mini drob de miel sau de pui copt în forme de brioșe (muffins) – rețeta de... articol complet
Sărățele coroniță – rețeta de inele pentru șervete și suporturi pentru ouă de Paști
Data:11.04.2023Sărățele coroniță – rețeta de inele pentru... articol complet
Fursecuri, cornulețe și prăjiturele pentru Paști sau pentru alte ocazii și sărbători
Data:11.04.2023Fursecuri, cornulețe și prăjiturele pentru Paști sau pentru alte ocazii... articol complet
Fursecuri Mon Chéri – inimioare cu cremă de ciocolată și dulceață de vișine, cireșe Amarena
Data:10.04.2023Fursecuri Mon Chéri – inimioare cu cremă de ciocolată și... articol complet
Cozonac cu lapte condensat, nucă și rahat – rețeta de cozonaci foarte pufoși
Data:10.04.2023Cozonac cu lapte condensat, nucă și rahat – rețeta de cozonaci foarte... articol complet
Cornulețe cu caramel sărat și alune de pădure (nuci, migale) – din aluat fraged cu amidon (de Alfajores)
Data:10.04.2023Cornulețe cu caramel sărat și alune de pădure (nuci, migale) – din... articol complet
Fursecuri ravioli cu cacao și cremă de caramel sărat cu alune sau nucă – rețeta de pernuțe fragede
Data:09.04.2023Fursecuri ravioli cu cacao și cremă de caramel sărat cu alune sau nucă... articol complet
Fursecuri Arlechin în formă de fluturași – cu gem de zmeură și de caise
Data:09.04.2023Fursecuri Arlechin în formă de fluturași – cu gem de zmeură și... articol complet
Fursecuri Oana cu cremă de ciocolată și portocale (orange curd și coji confiate)
Data:08.04.2023Fursecuri Oana cu cremă de ciocolată și portocale (orange curd și coji confiate). Cum se fac... articol complet
Alfajores – rețeta de fursecuri fragede cu cremă caramel din lapte condensat (dulce de leche)
Data:08.04.2023Alfajores – rețeta de fursecuri fragede cu cremă caramel din lapte condensat (dulce de... articol complet
Fursecuri cu cremă de lămâie sau portocale, gem și glazură – floricele și ouă de Paști
Data:07.04.2023Fursecuri cu cremă de lămâie sau portocale, gem și glazură – floricele și ouă de... articol complet
Pain noisette – rețeta străbunicii mele de fursecuri sau biluțe cu alune de pădure, migdale, fistic sau nucă
Data:07.04.2023Pain noisette – rețeta străbunicii mele de fursecuri sau biluțe cu alune de pădure,... articol complet
Orange curd – rețeta de cremă de portocale cu ouă întregi și unt
Data:06.04.2023Orange curd – rețeta de cremă de portocale cu ouă întregi și unt. Cum se face crema... articol complet
Prăjitura Carpați cu foi de Doboș și cremă de cacao cu unt – rețeta autentică de cofetărie
Data:06.04.2023Prăjitura Carpați cu foi de Doboș și cremă de cacao cu unt – rețeta autentică de... articol complet
Tort de bezea cu cremă de lămâie și cremă de portocale
Data:03.04.2023Tort de bezea cu cremă de lămâie și cremă de portocale. Tort din foi de bezea albă cu doua... articol complet
Foi simple din bezea albă (dreptunghiulare) – rețeta de foi crocante din albușuri (swiss meringue sau bezea elvețiană)
Data:02.04.2023Foi simple din bezea albă (dreptunghiulare) – rețeta de foi crocante din albușuri pentru... articol complet