Blogosfera culinara

Savori urbane

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort Cranț (Kranz) cu nuci caramelizate și 3 tipuri de cremă colorată natural: roz, verde și de cacao

Data:13.04.2023

Tort Cranț (Kranz) cu nuci caramelizate și 3 tipuri de cremă colorată... articol complet

Sărățele duble tip spic, răsucite și foietate – rețeta de saleuri crocante cu brânză

Data:12.04.2023

Sărățele duble tip spic, răsucite și foietate – rețeta... articol complet

Mini drob de miel sau de pui copt în forme de brioșe (muffins) – rețeta de mini droburi fragede și gustoase

Data:11.04.2023

Mini drob de miel sau de pui copt în forme de brioșe (muffins) – rețeta de... articol complet

Fursecuri, cornulețe și prăjiturele pentru Paști sau pentru alte ocazii și sărbători

Data:11.04.2023

Fursecuri, cornulețe și prăjiturele pentru Paști sau pentru alte ocazii... articol complet

Fursecuri Mon Chéri – inimioare cu cremă de ciocolată și dulceață de vișine, cireșe Amarena

Data:10.04.2023

Fursecuri Mon Chéri – inimioare cu cremă de ciocolată și... articol complet

Cozonac cu lapte condensat, nucă și rahat – rețeta de cozonaci foarte pufoși

Data:10.04.2023

Cozonac cu lapte condensat, nucă și rahat – rețeta de cozonaci foarte... articol complet

Cornulețe cu caramel sărat și alune de pădure (nuci, migale) – din aluat fraged cu amidon (de Alfajores)

Data:10.04.2023

Cornulețe cu caramel sărat și alune de pădure (nuci, migale) – din... articol complet

Fursecuri ravioli cu cacao și cremă de caramel sărat cu alune sau nucă – rețeta de pernuțe fragede

Data:09.04.2023

Fursecuri ravioli cu cacao și cremă de caramel sărat cu alune sau nucă... articol complet

Fursecuri Arlechin în formă de fluturași – cu gem de zmeură și de caise

Data:09.04.2023

Fursecuri Arlechin în formă de fluturași – cu gem de zmeură și... articol complet

Fursecuri Oana cu cremă de ciocolată și portocale (orange curd și coji confiate)

Data:08.04.2023

Fursecuri Oana cu cremă de ciocolată și portocale (orange curd și coji confiate). Cum se fac... articol complet

Alfajores – rețeta de fursecuri fragede cu cremă caramel din lapte condensat (dulce de leche)

Data:08.04.2023

Alfajores – rețeta de fursecuri fragede cu cremă caramel din lapte condensat (dulce de... articol complet

Fursecuri cu cremă de lămâie sau portocale, gem și glazură – floricele și ouă de Paști

Data:07.04.2023

Fursecuri cu cremă de lămâie sau portocale, gem și glazură – floricele și ouă de... articol complet

Pain noisette – rețeta străbunicii mele de fursecuri sau biluțe cu alune de pădure, migdale, fistic sau nucă

Data:07.04.2023

Pain noisette – rețeta străbunicii mele de fursecuri sau biluțe cu alune de pădure,... articol complet

Orange curd – rețeta de cremă de portocale cu ouă întregi și unt

Data:06.04.2023

Orange curd – rețeta de cremă de portocale cu ouă întregi și unt. Cum se face crema... articol complet

Prăjitura Carpați cu foi de Doboș și cremă de cacao cu unt – rețeta autentică de cofetărie

Data:06.04.2023

Prăjitura Carpați cu foi de Doboș și cremă de cacao cu unt – rețeta autentică de... articol complet

Tort de bezea cu cremă de lămâie și cremă de portocale

Data:03.04.2023

Tort de bezea cu cremă de lămâie și cremă de portocale. Tort din foi de bezea albă cu doua... articol complet

Foi simple din bezea albă (dreptunghiulare) – rețeta de foi crocante din albușuri (swiss meringue sau bezea elvețiană)

Data:02.04.2023

Foi simple din bezea albă (dreptunghiulare) – rețeta de foi crocante din albușuri pentru... articol complet