Mattonella Palermitana rețeta de pizza umplută sau plăcintă cu șuncă și mozzarella
Data:28.06.2023Mattonella Palermitana rețeta de pizza umplută sau plăcintă cu... articol complet
Orez cu carne, legume și brânză la cuptor – rețeta de pilaf cu zacuscă, în stil grecesc
Data:22.06.2023Orez cu carne, legume și brânză la cuptor – rețeta de pilaf cu... articol complet
Pui Marsala cu ciuperci și smântână, la tigaie – rețeta de Chicken Marsala
Data:18.06.2023Pui Marsala cu ciuperci și smântână, la tigaie – rețeta de... articol complet
Fasole păstăi în stil polonez – rețeta de fasole verde cu pesmet rumenit în unt, à la Polonaise
Data:15.06.2023Fasole păstăi în stil polonez – rețeta de fasole verde cu pesmet... articol complet
Tort de clătite cu ciocolată, fructe, frișcă și mascarpone sau cremă de brânză – Tort Mozaic
Data:13.06.2023Tort de clătite cu ciocolată, fructe, frișcă și mascarpone sau... articol complet
Popcorn Chicken – rețeta de bucățele fragede de piept de pui în crustă crocantă
Data:06.06.2023Popcorn Chicken – rețeta de bucățele fragede de piept de pui în... articol complet
Tartă cu căpșuni sau alte fructe și cremă de vanilie cu frișcă naturală (Princesse)
Data:02.06.2023Tartă cu căpșuni sau alte fructe și cremă de vanilie cu... articol complet
Găluște cu caise sau prune, foarte fragede și pufoase – rețeta de gomboți din cel mai bun aluat cu făină grișată
Data:27.05.2023Găluște cu caise sau prune, foarte fragede și pufoase – rețeta de... articol complet
Ragu de sparanghel cu șuncă, smântână, cașcaval și cartofi noi rumeniți – rețeta de mâncare de sparanghel cu sos cremos
Data:22.05.2023Ragu de sparanghel cu șuncă, smântână, cașcaval și... articol complet
Paste umplute cu brânză și spanac, în sos de roșii cu parmezan – la cuptor
Data:19.05.2023Paste umplute cu brânză și spanac, în sos de roșii cu parmezan... articol complet
Cremșnit stracciatella cu căpșuni, cremă de vanilie, ciocolată și frișcă naturală – rețeta de prăjitură Cremeș cu căpșune
Data:16.05.2023Cremșnit stracciatella cu căpșuni, cremă de vanilie, ciocolată... articol complet
Coronation Quiche – rețeta de tartă cu spanac și brânză pentru încoronarea Regelui Charles
Data:03.05.2023Coronation Quiche – rețeta de tartă cu spanac și brânză pentru... articol complet
Sos de roșii cu parmezan, usturoi și busuioc – în stil italian (pentru paste, chiftele, burgeri etc)
Data:02.05.2023Sos de roșii cu parmezan, usturoi și busuioc – în stil italian (pentru... articol complet
Mici pe pâine – rețeta de pastă de mititei unsă și prăjită pe felii de pâine (la grătar)
Data:30.04.2023Mici pe pâine – rețeta de pastă de mititei unsă și... articol complet
Pui la tigaie (marinat cu iaurt sau chefir și usturoi) – servit în lipie sau simplu, cu garnitură la alegere
Data:28.04.2023Pui la tigaie (marinat cu iaurt sau chefir și usturoi) – servit în lipie sau... articol complet
Lipii turcești tradiționale (bazlama) – rețeta de turte care se umflă în tigaie ca baloanele
Data:26.04.2023Lipii turcești tradiționale (bazlama) – rețeta de turte care se... articol complet
Risotto carbonara – rețeta de orez cremos alla carbonara
Data:23.04.2023Risotto carbonara – rețeta de orez cremos alla carbonara. Câte minute se... articol complet
Chifle cu ciuperci, bacon, mozzarella și unt topit cu usturoi și verdețuri – din aluat pufos cu cartofi (piure)
Data:22.04.2023Chifle cu ciuperci, bacon, mozzarella și unt topit cu usturoi și verdețuri... articol complet
Cotlete de miel în crustă verde de ierburi aromatice, parmezan și panko – rețeta de coaste de miel la cuptor
Data:14.04.2023Cotlete de miel în crustă verde de ierburi aromatice, parmezan și panko –... articol complet
Cartofi noi prăjiți întregi sau jumătăți, cu tot cu coaja subțire – rețeta cea mai simplă și rapidă
Data:14.04.2023Cartofi noi prăjiți întregi sau jumătăți, cu tot cu coaja... articol complet