publicat la 22.06.2012
publicat la 21.06.2012
publicat la 14.06.2012
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Legume la cuptor cu sos de iaurt
Se curata legumele se taie cubulete si intr-un castron amestecam cu ulei de masline si condimentele de mai sus+sucul de la jumatate de lamaie.Rasturnam apoi in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt .Cuptorul il preincalzim la 200 gr si lasam legumele pana se rumenesc. Intre timp...
Ardei gras umplut cu ciuperci marinate
Facem o marinata din otet apa si condimentele de mai sus si o punem la fiert pe aragaz. Cind incepe sa clocoteasca punem ardeii carora le-am taiat un capac (ca pt ardei umpluti) si i-am curatat de cotor si seminte. Le dam un clocot sau doua ii scurgem si-i lasam la racorit. Cand teminam cu ardeii...
Ghiveci de legume
se caleste ceapa intr-un pic de ulei, adaugam ardeiul gras taiat fisii,lasam impreuna cu capacul deasupra pina se inabusesc bine adaugam apoi restul de legume punem apa calda si potrivim de sare piper supa instant , frunze de dafin si seminte de marar.cind sint deja intrepatrunse bine...
Fasole cu ......cabanos:)))
Calim ceapa si usturoiul , adaugam cabanosul si lasam putin la prajit. Se adauga fasolea si lingura de pasta de tomate +o cana de apa calda. Ccondimentam dupa gust si presaram patrunjel verde si servim cu ceapa rosie.
Ghiveci pentru orez
legumele se curata si se taie cubulete cit mai mari .punem ulei intr-o tigaie mai inalta si punem legumele prima fiind ceapa apoi ardeii morcovii rosiile ...si restul punem capacul si lasam sa se inabuseasca bine ;apoi punem pasta de tomate si 2 cani de apa.condimentam putem pune chiar si ardei...
Varza calita cu ciuperci si snitel de curcan
varza se taie fideluta si se freaca cu putina sare;ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam rosiile cubulete si ciupecutele.lasam sa se intrepatrunda si adaugam varza completam cu apa ,foc medium ,lasam la fiert cam 40 minute,cind este fiarta varza adaugam un sos din 2 linguri pasta de...
Shacshuca
se taie ceapa pestisori la fel si gogosarul;se pune uleiul la incins primul pe lista este gogosarul ,lui ii ia mai mult timp sa se inmoaie ,dupa care adaugam ceapa punem capacul si lasam pina ceapa devine sticloasa.intre timp cojim rosiile de pielita si l-e taiem cubulete punem peste ceapa si...