Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.02.2013
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...
publicat la 10.10.2014
publicat la 29.01.2014
publicat la 24.02.2013
In cont 2
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 recipiente pentru cereale
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
ieri la 20:11
de Bucataras 8
ieri la 09:27
de Retete_gustoase 1
pe 30.07 la 12:45
pe 30.07 la 08:37
pe 29.07 la 08:35
4 comentarii
3 comentarii
de Constelatialeu 9
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
Caty
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
reisnaor_2006 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gusti 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată de pui cu sfelcă roșie
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...