Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.02.2013
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...
publicat la 10.10.2014
publicat la 29.01.2014
publicat la 24.02.2013
In cont 1
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Unghiera BISALUO
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Placa de tocat fata-verso
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
ieri la 19:05
de Bucataras 6
pe 03.01 la 10:46
pe 03.01 la 10:38
pe 03.01 la 10:32
pe 31.12 la 10:43
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
Constelatialeu
vasimur
marinicayou10 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mika1986 1
SavoriUrbane 1
alexa0105 1
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată de pui cu sfelcă roșie
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...