6 galbanusuri se bat cu 2 pachete de margarina, zahar pudra, frisca, zahar vanilat. Se omogenizeaza bine cu mixerul, apoi se adauga ananasul din compot. Cu sucul se inmoaie piscoturile. Se pune un rand de piscoturi, un rand de crema si tot asa pana terminam compozitia.
Lasam peste noapte la...
Merele se taie bucati si se pun la fiert.
Se face budinca din 2 litri de lapte, 4 plicuri de budinca, 5 pliculete zahar vanilat 200 g zahar se lasa la racit.
Foile de napolitane se inmoaie cu sucul de la merele fierte cu putina esenta de menta.
Se pune budinca si se intinde pe...
Grisul se prepara la fel ca cum se face gris cu lapte insa putin mai consistent.
Se ia de pe foc si se intinde pe o tava in grosime de 2-3 cm. Dupa ce sa raceste se taie felii. Ouale se bat, se adauga putina scortisoara. Bucatile de gris se dau prin ou si se pun la prajit.
Se serveste cu...
Fructele de padure se prepara termic cu zaharul. Dupa ce lasa sucul se trage de pe plita, apoi se bate frisca.
Foile de napolitane se inmoaie cu sucul de la fructe, fructele se amesteca cu frisca si se pune pe foaia de napolitane. Se face rulada si se lasa la frigider.
Se repeta si cu...
Tort de ananas
6 galbanusuri se bat cu 2 pachete de margarina, zahar pudra, frisca, zahar vanilat. Se omogenizeaza bine cu mixerul, apoi se adauga ananasul din compot. Cu sucul se inmoaie piscoturile. Se pune un rand de piscoturi, un rand de crema si tot asa pana terminam compozitia. Lasam peste noapte la...
Rulada cu foi de napolitane
Merele se taie bucati si se pun la fiert. Se face budinca din 2 litri de lapte, 4 plicuri de budinca, 5 pliculete zahar vanilat 200 g zahar se lasa la racit. Foile de napolitane se inmoaie cu sucul de la merele fierte cu putina esenta de menta. Se pune budinca si se intinde pe...
Gris pane
Grisul se prepara la fel ca cum se face gris cu lapte insa putin mai consistent. Se ia de pe foc si se intinde pe o tava in grosime de 2-3 cm. Dupa ce sa raceste se taie felii. Ouale se bat, se adauga putina scortisoara. Bucatile de gris se dau prin ou si se pun la prajit. Se serveste cu...
Rulada cu fructe de padure
Fructele de padure se prepara termic cu zaharul. Dupa ce lasa sucul se trage de pe plita, apoi se bate frisca. Foile de napolitane se inmoaie cu sucul de la fructe, fructele se amesteca cu frisca si se pune pe foaia de napolitane. Se face rulada si se lasa la frigider. Se repeta si cu...