Laptele si branza de vaci se pun la fiert in jur de 15-20 minute.
Se ia de pe foc si se pune intr-o strecuratoare.
Dupa ce s-a scurs intr-un bol se adauga si branza de oi, un galbenus si sare dupa gust.
Punem untul la topit si adaugam compozitia din bol.
Amestecam pe foc pana...
Carnatii se taie bucati, se pun la prajit in putin ulei. intre timp batem ouale cu capere, chili, sare, piper, mustar.
Dupa ce s-a prajit carnatul scurgem putin ulei din tigaie si adaugam ouale batute.
Se serveste cu zacusca picanta
Foietajul se taie fasii, se rulaeza dupa carnat si se pune in tava de copt. Cu periuta siliconata se umezesc cu apa ruladele, se presara cu sare, susan si in se pun la cuptor. Cand s-au rumenit se scot.
Merg foarte bine la servit cu un iaurt sau smantana.
Cascaval de casa
Laptele si branza de vaci se pun la fiert in jur de 15-20 minute. Se ia de pe foc si se pune intr-o strecuratoare. Dupa ce s-a scurs intr-un bol se adauga si branza de oi, un galbenus si sare dupa gust. Punem untul la topit si adaugam compozitia din bol. Amestecam pe foc pana...
Omleta picanta ala Ale
Carnatii se taie bucati, se pun la prajit in putin ulei. intre timp batem ouale cu capere, chili, sare, piper, mustar. Dupa ce s-a prajit carnatul scurgem putin ulei din tigaie si adaugam ouale batute. Se serveste cu zacusca picanta
Cabanos in foietaj
Foietajul se taie fasii, se rulaeza dupa carnat si se pune in tava de copt. Cu periuta siliconata se umezesc cu apa ruladele, se presara cu sare, susan si in se pun la cuptor. Cand s-au rumenit se scot. Merg foarte bine la servit cu un iaurt sau smantana.