Se prepara crema din lapte, faina si cacao. Se pune pe foc si se amesteca incontinuu pana se ingroasa. Se lasa la racit. Intre timp margarina se amesteca cu zaharul pana devine..pufoasa. Duca ce s-a racit crema se pun cateva picaturi de rom, si se pune peste foi. Se lasa la racit .
Se...
Branzica se amesteca cu unt , se pune pe painica
Se formeaza gurita din masline , ochii din morcov
Din restul legumelor se formeaza urechile, parul , papionul
Pinea se unge cu ceva fin si cu unt. Se pune o rondea de ou fiert. Gatul la lebada se face din telemea, o bucatica mica de maslina neagra si morcov. Alaturi s eface o floare si din restul legumelor se fac valurile.
Painea toast de taie in doua, se unge ce ceva fin se mai pune morcov ras si feliute mici de ardei. Pe feliile de castraveti rotunde pe pun felii subtiri de masline si se formeaza corpul.
Se taie miezul de paine sub forma rotunda, se pune rosie, tonul. Sub forma de raze se pune restul legumelor si cascavalul cu telemeua. Se afce o codita din cstraveti taieti subtiri, petale din painica cu ton. Totul se pune pe un pat de salata.
Din paine se formeaza corpul pisicii. Se pun maslinele in forma de "pete". Se formeaza un soare din castreveti. La final trebuie sa iasa o pisicuta vesela
Din doua felii de paine se decupeaza o barca care se unge cu ceva fin.
Se pun maslinele, catargul din ardei si mezel, valurile din castraveti si salata
Painea se prajeste in toster, se aduga cascavalul, oul ochi .
Din masline si castraveti se formeaza gurita si ochisorii.
Restul legumelor se pun in asa fel inca sa se faca un monstrulet vesel.
Painea tost se decupeaza sub forma de corp de peste. Se unge cu Ceva Fin de la Delaco, dupa care se pun fasiile de morcov ca in imagine. Se pun restul legumelor in diferite forme
Ouale se fac omleta, se condimenteaza si se lasa sa se raceasca. Pe chifla se pun salata, castravetii, rosiile, cabanosul prajit in prealabil, cascavalul si omleta.
Toastul se unge cu branzica ceva fin. Se fac mustatile din ardei, urechile din castraveti, ochii din masline, boticul din ridicii si masline negre. Se formeaza si un papion din rosii si firul de marar
Piinea toast se unge cu branzica de la Delaco. Se modeleaza copacul din cascaval, salata si bucatele mici de ardei rosu. Din restul legumelor se face casuta .
in miezul de paine se formeaza corpul fluturasului , se unge cu branzica de la ceva fin dupa care se pune restul in forma de fluturas. Din cascaval se formeaza antenele , din salata aripile, fata se contureaza din masline si ardei.
Se modeleaza din miez de paine norisorul si umbrela. Cu ardeiul se formeaza codita umbrelei. Maslinele se pun in forma de picaturi de ploaie si gata sendvisul gustos.
Prajitura Adelina
Se prepara crema din lapte, faina si cacao. Se pune pe foc si se amesteca incontinuu pana se ingroasa. Se lasa la racit. Intre timp margarina se amesteca cu zaharul pana devine..pufoasa. Duca ce s-a racit crema se pun cateva picaturi de rom, si se pune peste foi. Se lasa la racit . Se...
Sandvis ursuletul suparat
Pinea se unge cu ceva fin. Se pune ardeiul sub forma de gurita, maslinele sub forma de ochi si nas. Se fac urechile din ridichi si castraveti
Sandvis alergatoarea
Painea se unge cu branzica. Se formeaza picioarele din ardei Parul din morcov ras Ochii din masline
Sandvis Pinochio
Se unge painica cu branzica Se face nasul din ardei, urechiile din parizer taiat in doua Ochii din masline verzi si nasul din ardei
Sandvis Anastasia vesela
Branzica se amesteca cu unt , se pune pe painica Se formeaza gurita din masline , ochii din morcov Din restul legumelor se formeaza urechile, parul , papionul
Sandvis lebada
Pinea se unge cu ceva fin si cu unt. Se pune o rondea de ou fiert. Gatul la lebada se face din telemea, o bucatica mica de maslina neagra si morcov. Alaturi s eface o floare si din restul legumelor se fac valurile.
Sandvis fluturas de primavara
Painea toast de taie in doua, se unge ce ceva fin se mai pune morcov ras si feliute mici de ardei. Pe feliile de castraveti rotunde pe pun felii subtiri de masline si se formeaza corpul.
Sandvis soare cu telemea
Se taie miezul de paine sub forma rotunda, se pune rosie, tonul. Sub forma de raze se pune restul legumelor si cascavalul cu telemeua. Se afce o codita din cstraveti taieti subtiri, petale din painica cu ton. Totul se pune pe un pat de salata.
Sandvis pisicuta colorata
Din paine se formeaza corpul pisicii. Se pun maslinele in forma de "pete". Se formeaza un soare din castreveti. La final trebuie sa iasa o pisicuta vesela
Sandvis ursuletul cu palarie
Painea se unge cu ceva fin. Se pun castravetii spalati in prealabil, se formeaza palaria Din ardei, ochii din masline , o gurita vesela.
Sandvis fetita vesela
Painea se unge cu ceva fin, picioarele se fac din ardei, coronita din felii de castraveti, ochii din masline verzi , gura din castravete.
Sandvis floricica vesela
Pinea se unge cu ceva fin. Feliile de castraveti se pun imprejur pt a forma o caciulita si papion. Se fomeaza gura, ochii si restul.
Sandvis cocos
Pinea toast se unge cu ceva fin, se pune ketchup dulce in forma de creasta . Din cascacal se formeaza ochii si ciocul.
Sandvis corabia piratilor
Din doua felii de paine se decupeaza o barca care se unge cu ceva fin. Se pun maslinele, catargul din ardei si mezel, valurile din castraveti si salata
Sandvis bufnita
Painea se unge cu branzica dupa care se pun restul ingredintelor. Din ou se formeaza un soare, iarba din castraveti . Se formeaza o bufnita .
Sandvis vesel pentru copilasi veseli
Painea se prajeste in toster, se aduga cascavalul, oul ochi . Din masline si castraveti se formeaza gurita si ochisorii. Restul legumelor se pun in asa fel inca sa se faca un monstrulet vesel.
Sandvis "Pestisor Nemo"
Painea tost se decupeaza sub forma de corp de peste. Se unge cu Ceva Fin de la Delaco, dupa care se pun fasiile de morcov ca in imagine. Se pun restul legumelor in diferite forme
Sandvis "Ursulet vesel si gustos"
Painea toast se unge cu Ceva fin, dupa care se pun restul legumelor in forma de ursulet pe o farfurie vesela.
Sandvis "pentru gradinita"
Painea toast se prajeste la toaster, se unge cu unt, apoi se pune salata, cascavalul, castravetii si iar o frunza de salata.
Sandvis simplu si rapid cu cascaval
Pe chifla se pun salata, cascavalul, rosiile si salamul. Se serveste cald :) Pofta buna
Sandvis gustos cu cascaval
Ouale se fac omleta, se condimenteaza si se lasa sa se raceasca. Pe chifla se pun salata, castravetii, rosiile, cabanosul prajit in prealabil, cascavalul si omleta.
Sandvis pisicuta
Toastul se unge cu branzica ceva fin. Se fac mustatile din ardei, urechile din castraveti, ochii din masline, boticul din ridicii si masline negre. Se formeaza si un papion din rosii si firul de marar
Sandvis casuta vesela
Piinea toast se unge cu branzica de la Delaco. Se modeleaza copacul din cascaval, salata si bucatele mici de ardei rosu. Din restul legumelor se face casuta .
Sanvdis fluturas
in miezul de paine se formeaza corpul fluturasului , se unge cu branzica de la ceva fin dupa care se pune restul in forma de fluturas. Din cascaval se formeaza antenele , din salata aripile, fata se contureaza din masline si ardei.
Sandvis "norisor cu umbrela"
Se modeleaza din miez de paine norisorul si umbrela. Cu ardeiul se formeaza codita umbrelei. Maslinele se pun in forma de picaturi de ploaie si gata sendvisul gustos.