Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 13.02.2013
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.
publicat la 18.01.2020
Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)
In cont 73
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 teluri Kasahome
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Perie de pantofi
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 08:44
pe 10.09 la 08:05
pe 09.09 la 10:55
pe 08.09 la 07:47
pe 06.09 la 09:41
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
mihaelar63
Rocsi
feliciana_maria_1209 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cocktail Vis de primavara
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Deliciu de ciocolata
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.