Toamna07

1

Bucataras
incepator

Oltenita

Bucataras din 27.04.2012

RETETE203
PRIETENI113
Retete / Mancaruri de legume

Dovlecei umpluti cu orez,branza si cascaval

In Mancaruri de legume la 23 Iun 2015

Incingem cuptorul. Taiem dovleceii in doua pe lung, apoi Ii scobim de miez cu ajutorul unei linguri. Miezul se pastreaza! Presaram sare si piper si Ii coacem cu scobitura in sus, intr-o tava, pentru 15 minute. In acest timp vom pregati umplutura : Intr-o tigaie incingem putin ulei si...

Ghiveci de linte

In Mancaruri de legume la 12 Mai 2014

Intr-o cratita intinsa, incingem 100 ml de ulei si calim la foc mic ceapa.Adaugam morcovii feliati si-i alergam un pic prin cratita .Punem si cartofii,adaugam 200 ml de apa si lasam la capac pana cand legumele sunt pe jumatate fierte Acum,punem lintea, ardeii copti tocati ,ciupercile...

Rulouri de vinete cu spanac si ricotta

In Mancaruri de legume la 27 Mai 2013

Mod de preparare:   Se incinge cuptorul la 220 de grade.Se ung cu ulei ambele parti ale feliilor de vinete si se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se dau la cuptor 15-20 de minute,pana se inmoaie.In acest interval se intorc feliile de vinete pe cealalta parte o singura data. Intre...

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

In Mancaruri de legume la 25 Oct 2012

Spala ciupercile si taie-le felii.Incinge ulei intr-o cratita si adauga ceapa,las-o pana devine translucida;pune ciupercile, un praf de sare si piper.Caleste-le pana se rumenesc . Spala rosiile si taie-le in sferturi .Adauga in cratita rosiile proaspete,pe cele uscate,pasta de ardei,usturoiul...

Ciulama de ciuperci

In Mancaruri de legume la 16 Oct 2012

Se spala ciupercile si se taie in felii subtiri.Se calesc intr-un vas cu 100 g ulei(sau unt) aprox. 5 minute,dupa care se acopera vasul si se lasa la inabusit,adaugand din cand in cand apa,pana se fierb ciupercile,cam 20 de min. Cand sunt fierte,se adauga faina,un pahar mare cu...

Conopida pane cu sos de branza

In Mancaruri de legume la 9 Oct 2012

Mod de preparare conopida pane: Se desface o conopida in buchetele mici.Se spala,se fierbe in apa clocotita cu sare si se lasa la scurs. Separam ouale pentru pane.Amestecam cu o lingura de lemn galbenusurile cu sare si piper.Adaugam berea si faina ; forman un aluat cleios.Albusurile le...

Fasole rosie cu afumatura si ardei copt

In Mancaruri de legume la 1 Aug 2012

Fasolea se spala foarte bine in mai multe ape si o lasam, peste noapte, la inmuiat in apa . Scurgem apa si o punem la fiert in apa curata pana da cateva clocote peste ea.Aruncam apa si o punem ,din nou, la fiert in oala sub presiune impreuna cu costitele afumate taiate in bucati...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 13.06.2015

Briose cu iaurt si nectarine

publicat la 03.06.2015

Inghetata de capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]