publicat la 05.11.2018
publicat la 28.06.2016
publicat la 02.05.2016
Iar ti-ai sarutat imaginea reflectata in oglinda. Ai nevoie permanenta de atentie si te astepti sa fi aplaudat cand intri in camera. Si inteligenta arde in tine, ce-i drept cam mocnit.
Bucataras.ro
[email protected]
Croque-monsieur
Reteta clasica este extrem de simpla , paine, putin unt , sunca si cascaval la interior , unt si cascaval deasupra si incalzit la tigaie sau in cuptor. Dar de la clasicul si vechiul croque-monsieur s-a pornit intr-o multime de directii, azi este unul dintre cele mai variate si iubite de catre...
Tartine calde cu somon si chorizo pentru brunch
Se incinge cuptorul cu grill cu tot la 200 de grade. Painea se tartineaza cu un strat de smantana, apoi o pelicula subtire de mustar, putina branza rasa, legume, apoi chorizo sau somon si iar cateva legume. Lasati imaginatia sa jongleze, faceti tartinele cu ce aveti prin frigider sunt bune cu...