Bun venit!LOGIN • CONT NOU
2
Bucatarasjunior
Bucataras din 13.01.2010
Prepararea este nu atat de complicata cat foarte precisa in cantitati si timp si tehnici de realizare. Aveti nevoie de o tava de ceramica de preferinta, hartie de copt, un termometru sonda, o lingura. Bucatile de ficat se despica incet cu manerul...
publicat la 05.11.2018
publicat la 28.06.2016
publicat la 02.05.2016
In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.
Voturi:16
Voturi:33
Voturi:14
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 incaltatoare
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:57
ieri la 16:08
ieri la 10:54
pe 26.09 la 11:00
pe 25.09 la 10:40
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Sidy
MotanLaOale
AnyCostescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadea68 1
alldaycooking 1
Studenta_la_cratita 1
danamatei 1
masha 1
IoanaLS 1
Retete_gustoase 1
1600 puncte
laura_n 7
1400 puncte
Constelatialeu 9
1003 puncte
Rocsi 9
514 puncte
vasimur 4
233 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Foie gras
Prepararea este nu atat de complicata cat foarte precisa in cantitati si timp si tehnici de realizare. Aveti nevoie de o tava de ceramica de preferinta, hartie de copt, un termometru sonda, o lingura. Bucatile de ficat se despica incet cu manerul...